به گزارش روز چهارشنبه ایران پرس، روزنامه لوموند نتیجه تحقیقات «ماتیو ایشو» Mathieu Ichou محقق «مرکز ملی تحقیقات جمعیتی» در فرانسه را درباره میزان تحصیلات مهاجران در کشورهای اروپایی پذیرنده آوارگان، منتشر کرد.
بر اساس این گزارش، تعداد متوسط تحصیل کرده ها در بین برخی از گروه های مهاجر بیشتر از نرخ تحصیل کرده ها در میان اتباع کشورهای مهاجر پذیر اروپایی است.
این تحقیق ثابت می کند که ادعای مطرح شده مبنی بر این که؛ «غرب پذیرنده بدبختی های تمامی جهان است»، درست نیست.
در فرانسه به مهاجران به چشم بیچارگانی با لباس های کهنه می نگرند اما این نگاه با واقعیت بافت اجتماعی مهاجران در تضاد است.
بیشتر آوارگانی که وارد فرانسه می شوند، مدارک تحصیلی خود را به همراه دارند. به گفته ایشو، 37 درصد مهاجران رومانیایی ساکن فرانسه تحصیلات عالیه دارند.
نرخ دارندگان مدارک عالی تحصیلی در بین مهاجران چینی 43 درصد، مهاجران ویتنامی 35 و در بین مهاجران لهستانی 32 درصد است.
این در حالی است که نرخ دارندگان تحصیلات عالیه در فرانسه 27 درصد ارزیابی می شود. شمار زیادی از مهاجران سنگالی ساکن در فرانسه نیز از تحصیلات دانشگاهی برخوردارند.
ایشو در بخش دیگری از این تحقیقات درباره وضعیت آوارگان آفریقایی خاطر نشان کرد، افرادی که از کشور آفریقایی مالی به فرانسه مهاجرت می کنند، از طبقه متوسط و یا مرفه جامعه مالی هستند چرا که امروز برای مهاجرت به اروپا برخورداری از وضعیت مناسب اقتصادی یک ضرورت است.
آن گوجونAnne Goujon محقق «انستیتو جمعیت شناسی وین» نیز پس از تحقیق درباره آوارگان سوری که در سال 2015 وارد اتریش شده اند، در گزارشی تاکید کرد: 27 درصد آوارگان سوری مدارک دانشگاهی دارند. این در حالی است که نرخ دارندگان مدارک تحصیلی عالی در این کشور 10 درصد است.
این محقق اتریشی در خصوص مهاجران افغان گفت، 11 درصد آوارگان افغانستانی که به اتریش مهاجرت کرده اند، دارای مدرک دانشگاهی هستند، در صورتی که نرخ تحصیلات دانشگاهی در این کشور 3 درصد است.
ایشو در گزارش خود نوشت، اکثر اظهارات مطرح شده در خصوص مهاجرت پایه و اساس منطقی ندارند و با اهداف ایدئولوژیک مطرح می شوند. 130/110
بیشتر بخوانید:
حمایت رئیس جبهه ملی فرانسه از بخشنامه ضد مهاجران در آمریکا
وزیر امور خارجه انگلیس: تمامی آوارگان سوری باید در انتخابات آتی کشورشان شرکت کنند
آوارگان به اردوگاه کاله فرانسه باز می گردند
وضعیت اسفبار آوارگان در یونان
تشکیل زنجیره انسانی در بلژیک در حمایت از آوارگان