زینب کرمی فصل گذشته با تیم مس رفسنجان به عنوان قهرمانی لیگ بانوان ایران رسیده بود.
رقیبان کرمی در این بخش دروازه بان هایی از برزیل، پرتغال، اسپانیا، ایتالیا، روسیه و ژاپن هستند.
در دو سال اخیر نماینده ایران در این بخش، "فرزانه توسلی" سنگربان باتجربه تیم ملی فوتسال زنان ایران بود که توانست در دو سال متوالی عنوان ششم و هفتم جهان را از آن خود کند، اما به واسطه درخشش در عرصه ملی و باشگاهی و قهرمانی در تورنمنت کافا و لیگ برتر فوتسال زنان، سایت فوتسال پلنت برای سال 2020 زینب کرمی را برگزید.
زینب کرمی، بانوی خونگرم و پرتلاشی است که تنها دو دهه از زندگیش گذشته است. ورزش را از ۹ سالگی با والیبال شروع کرده و با دیدن کارتون فوتبالیستها عاشق این ورزش شده است. این دروازه بان بیست ساله اصفهانی توانسته در سومین سال حضورش در لیگ برتر فوتسال بانوان همراه با تیم مس رفسنجان به عنوان قهرمانی لیگ برتر دست پیدا کند و با کمترین گل خورده، شگفتی ساز مسابقات باشد.
زینب کرمی ضمن گفتگویی اظهار می دارد : «برای اولین بار با تیم ملی زیر 13 سال فوتبال به سریلانکا دعوت شدم و پس از آن تا تیم ملی زیر 16 سال بودم و به دلیل قد کوتاهم همیشه به عنوان گلر چهارم بودم. سال 1393 با اعتماد مربی به من، در مسابقات دسته سوم که مصادف بود با زمان راه اندازی تیم ملی جوانان، به تیم ملی جوانان فوتسال دعوت شدم و در فوتسال ماندم. سال گذشته بود که مسابقات آسیایی برگزار شد . در این مسابقات با سرمربیگری نیلوفر اردلان قهرمان مسابقات کافا شدیم.»
وی یکی از اهداف خود را درهر بازی فوتسال بسته نگه داشتن دروازه تیم می داند تا بتواند با اثبات کردن خود پاسخگوی اعتماد کادر فنی باشد. او می گوید: «در بازیهای فینال کوچکترین اشتباه من منجر به شکست تیم میشد و خدا را شکر میکنم که بهترین خط دفاعی را با کمترین گل خورده کسب کردیم. آرزو می کنم از الگوی خودم فراتر بروم و با وجود بلندپروازی زیاد میخواهم بهترین گلر جهان شوم.»
زینب کرمی اخلاق در ورزش را اصلی مهم در پیشرفت می داند و می افزاید: «هر چقدر یک ورزشکار افتادهتر باشد پربارتر خواهد بود. مربی تیم مس رفسنجان همواره یک نکته را به ما میگوید و از ما می خواهد که به آن عمل کنیم و آن هم توکل، توسل و تلاش است. من هم به این نکته رسیده ام که هر ورزشکاری که تلاش کند، خدا آن را میبیند و بهترین راه را به او نشان میدهد و بهترین اتفاق برایش میافتد . من با فوتسال به خدا رسیدم.»
نامزد بهترین گلر فوتسال می افزاید: « کسی نمی تواند انکار کند که ورزش یک فرایند تربیتی سازنده برای تقویت جسم و روح و رشد و تعالی همگان است . در آموزه های دینی ما هم تربیت و پرورش روحی در کنار ورزش جسمی مد نظر است. دین ما به نشاط و شادابی جوانان و نیرومند ساختن جسم و روح توجه فراوان دارد و از انسانها می خواهد راه رسیدن به یک زندگی سالم و سعادتمندانه را بیابند . من معنقدم در این زمینه ، ورزش یکی از بهترین ابزارها است.»
در ایران زن و مرد در همه فعّالیتهای مربوط به جامعه بشری و فعّالیتهای زندگی، دارای اجازه مشترک و همسان هستند. البته اسلام بعضی از کارها را مناسب زنان نمی داند؛ چون با ترکیب جسمانی آنها تطبیق نمیکند. بعضی از کارها را هم شایسته مردان نمی داند ؛ چون با وضع اخلاقی و جسمی آنها سازگار نیست. رهبر معظم انقلاب اسلامی دراین باره می فرماید: « این موضوع ربطی به این ندارد که زن میتواند در میدان فعّالیتهای اجتماعی باشد یا نه. تقسیم کار، بر حسب امکانات و شوق و زمینههای اقتضای این کار است. امروز ما میتوانیم به طور قاطع بگوییم که هر حرکت ورزشی که یک ضایعه معنوی و مادی و اجتماعی به بار نیاورد، بدون شک مورد تأیید اسلام است و بیش از تأیید، مورد تشویق و قبول اسلام بوده و آن را یک ارزش به حساب میآورد.» // 114