ایران پرس: انتصاب دکتر پیمان جبلی با حکم رهبر معظم انقلاب به ریاست سازمان صداوسیما مجموعه ای از انتظارات و گمانه زنی ها را در پی داشته است مبنی بر اینکه در دوره تحولی، صداوسیما چه مسیری را در پیش خواهد گرفت.

آنچه که مبرهن است صداوسیما در این دوره پنج ساله تحولات شگرفی را در ساختار و محتوا شاهد خواهد بود.

پیمان جبلی رئیس سازمان صدا وسیما شد+ کارنامه

با نگاهی به حکم دکتر جبلی که در آن رهبر معظم انقلاب به «تخصص و تجربه طولانی» این مدیر باسابقه در مدیریت‌های سازمان صداوسیما، و «آگاهی از ماهیت و عملکرد و وظائف رسانه‌ ملی» اشاره داشته و «رسانه‌ ملی، دانشگاهی برای ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی و آوردگاهی برای مقابله با امواج خصمانه تحریف و تفتین و آسایشگاهی برای بهره‌مندی چشم و دل همگان از جلوه‌های زیبایی و هنر و قرارگاهی برای پراکندن امید و نشاط در فضای عمومی کشور» تعریف شده است، میزان انتظارات از صداوسیما تحت ریاست جبلی می‌بایست با واقعیات موجود همخوانی داشته و در این راستا سختی‌های پیش رو این فرزند رسانه را نیز نباید کتمان کرد.

جبلی: ظرفیت صداوسیما باید در وسعت دایره ظرفیت فرهنگی انقلاب گسترش یابد

سازمانی در تراز صداوسیما با گستردگی مأموریت‌ها و وظایفش امروز در رأس خود مدیری را می‌بیند که طی سال‌ها فعالیت و سخت‌کوشی در سطوح مختلف و کسب تجارب مدیریتی گرانبها به‌کفایت با مسائل و فراز و نشیب‌های آن، سطح انتظارات از این سازمان معظم، گستره تأثیرگذاری و جایگاه آن در چه نزد عوام و چه در نزد نخبگان آشناست.

تجارب حرفه‌ای دکتر جبلی در کنار طی کردن مدارج علمی در بالاترین سطوح و پشتوانه دانشگاهی وی در کنار اخلاق حرفه‌ای که از خصایل فردی ایشان است، این امیدواری را به همراه داشته که در دوره تحولی صداوسیما، ظرفیت‌های تجربی و فضای نخبگانی در کنار اعتلای اخلاق و منش حرفه‌ای در بخش‌های مختلف سازمان تقویت‌شده و این امر در تولیدات آن تبلور یابد.

کارنامه موفق جبلی در معاونت برون مرزی

دکتر جبلی صداوسیما را بزرگ‌ترین کنشگر اجتماعی می‌داند که با تکیه‌بر هویت تاریخی، دینی، انقلابی می‌بایست آینه خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد و بر مدار هویت محوری و عدالت‌گستری به‌پیش خواهد رفت.

نگاه ریاست جدید سازمان صداوسیما به «هویت‌سازی» و «هم‌افزایی» همواره دغدغه دلسوزان بوده است. اگر انتظار می‌رود صداوسیما تحت ریاست جبلی، موتور محرکه‌ای برای اجرای مفاد بیانیه گام دوم انقلاب و گام برداشتن برای تحقق تمدن نوین اسلامی باشد، درعین‌حال باید مرز گستر و بین‌المللی باشد.

اما در پس این انتظارات واقعیتی نیز نهفته است: سطح انتظارات باید با واقعیات و ابزارهایی که دکتر جبلی برای پیشبرد اهدافش نیاز دارد، انطباق داشته باشد.

صداوسیما رسانه کسانی خواهد بود که صدایشان به جایی نمی‌رسد

 سازمان صداوسیما به‌عنوان یک کنشگر اجتماعی اگر می‌خواهد «صدای بی‌صداها باشد» -آن‌گونه که دکتر جبلی به آن باور دارد-اگر می‌خواهد زمینه‌ساز «بازنمایی زیبایی‌های جغرافیایی ایران» باشد و بر آن باشد که خیل مخاطبانش از اقصی نقاط جهان را که «طالب شنیدن رویای ایرانی هستند»، راضی کند، همراهی دلسوزان را می‌خواهد.

در جهانی که دشمنان قسم‌خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی با سرمایه‌گذاری‌های کلان، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین اطلاعاتی و تجهیزات به‌روز هویت ایرانی-اسلامی را هدف توطئه‌ها و سناریوهای پلید خود قرار داده‌اند، حتماً صداوسیما جبلی نیز پذیرای یاری بسیاری از نخبگان، نهادها در رأس آن‌ها دولت و مجلس شورای اسلامی است تا با حمایت‌های مادی و معنوی خود «پیمان» صداوسیما را یاریگر باشد.

صداوسیما و «پیمانش» به رسالت و تعهد خود پایبندند اما مسیر دشوار و مطالبه‌ها بسیار و عمری کوتاه. پروین اعتصامی به زیبایی می‌گوید:

«نیکی چه کرده‌ایم تا روزی نیکو دهند مزد عمل ما را».

حامد شهبازی