ایران پرس - طرح جامع مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه در 9 بخش شامل 27 ماده در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران به تصویب نهایی رسیده است.

طرح مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه که روز یکشنبه آینده در صحن علنی مجلس شورای اسلامی ایران هم  برای تصویب همه نمایندگان ارائه خواهد شد، در 9 بخش شامل، کلیات، تعاریف، تعیین راهبرد، حمایت آمریکا از تروریسم، نقض حقوق بشر توسط آمریکا، مجازات‌ها و اقدامات متقابل، مقابله با تحریم‌های اقتصادی آمریکا، حمایت از اتباع ایران و هماهنگی تنظیم شده است. 

این طرح، اقدام متقابل مجلس شورای اسلامی ایران در برابر اقدام کنگره آمریکا است که به بهانه نقض برجام از سوی ایران، طرح جامع  تحریم‌ها ضد ایران را با نام به اصطلاح «قانون مقابله با اقدامات بی‌ثبات‌کننده ایران - 2017»، تصویب کرده است. 

دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا خارج از «معادلات برجامی» می‌کوشد توافق چندجانبه هسته‌ای ایران را تضعیف و ایران را به زعم خود کشوری بی‌ثبات و تهدید کننده امنیت منطقه راهبردی غرب آسیا معرفی کند.

دولت ترامپ خارج از چارچوب برجام و به بهانه مقابله با اقدامات ایران در منطقه، به دنبال تضعیف توان نظامی ایران و سپس متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم و در نهایت نقض حقوق بشر است تا در این فرایند، طرح جامع تحریم‌های ایران را جامه عمل بپوشاند. 

در چنین شرایطی، مجلس شورای اسلامی ایران، طرح جامعی را در برابر طرح کنگره آمریکا با هدف مشخص کردن موارد متعدد نقش مُخرب این کشور در منطقه غرب آسیا؛ از حمایت از تروریسم گرفته تا کشتار مردم و نقض حقوق بشر در داخل و خارج آمریکا، در دستور کار دارد.

حمایت مجلس از سپاه؛ نقطه طلایی اقدام متقابل در برابر تحریم موشکی ایران

حمایت مجلس شورای اسلامی ایران از توان نظامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نقطه طلایی اقدام متقابل در برابر تحریم موشکی ایران از سوی آمریکا است.

آمریکا به بهانه توان موشکی ایران و آزمایش‌های موشکی با تفسیر شخصی آن را نقض قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل قلمداد می‌کند.

طرح ادعاهایی درباره توان موشکی ایران، هدفی جز تُهی کردن ایران از «امنیت اطمینانبخش» ندارد و در نهایت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که نقش مهمی در اقتدار نظامی ایران دارد، هدف قرار می‌دهد.

در همین زمینه، «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت خارجه ایران دوشنبه گذشته در نشست خبری هفتگی خود درباره ادعاهای آمریکا درخصوص توان موشکی ایران اظهار کرد: این ادعاها دور از واقعیت و بی‌جا است، زیرا توان موشکی ایران موضوعی داخلی و دفاعی است و با قطعنامه 2231 شورای امنیت نیز مغایرتی ندارد.

ارزیابی پشتیبانی و حمایت مالی، تسلیحاتی و اطلاعاتی آمریکا از گروه‌های وحشت‌افکن خشونت‌گرا و تروریستی در خاورمیانه از جمله داعش و جبهه‌النصره، از جمله موارد دیگری است که در طرح مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه مورد توجه مجلس شورای اسلامی ایران است.

سیاست دوگانه آمریکا در مبارزه با تروریسم

سیاست دوگانه آمریکا در مبارزه با تروریسم، خسارت‌های جبران‌ناپذیری را متوجه ملت‌‌های منطقه و ایران کرده است. 

در همین زمینه، «مایک هریس» کارشناس سیاسی آمریکایی هشتم اوت جاری در گفت وگو با «پرس تی وی» با بیان این که آمریکا در منطقه مرتکب جنایت جنگی شده است، تاکید کرد: نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه از تروریست‌های داعش حمایت می‌کنند.115/111

علی کرمی

بیشتر بخوانید:

عراقچی: آمریکا برجام را نقض کرد/ ایران به تحریم های آمریکا پاسخ مناسب خواهد داد

ایران: تحریم‌های جدید آمریکا «سخیف و بی‌ارزش» است/ متقابلاً تحریم می‌کنیم

سردار حاجی زاده: هدف تحریم و فشارها علیه تحریم موشکی ایران؛ تداوم دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی / تحلیل