پس از جریان صدر و حزب کمونیست، ائتلاف الوطنیه و جبهه الحوار الوطنی نیز انصراف خود را از شرکت در انتخابات زودهنگام پارلمانی اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، ائتلاف «وطنیه» که «أیاد علاوی» ریاست آن را برعهده دارد روز چهارشنبه انصراف خود از مشارکت در انتخابات پارلمانی زودهنگام در عراق را اعلام کرد.

«وائل عبد اللطیف» از مقامات ائتلاف وطنیه در این زمینه اعلام کرد: در شرایط کنونی وضعیت به گونه‌ای است که مشارکت در انتخابات پایین خواهد بود و نتیجه آن روی کار آمدن دولتی ضعیف است.

همچنین حزب «جبهه الحوار الوطنی» به ریاست «صالح المطلک» نیز اعلام کرد که انتخابات پارلمانی عراق را تحریم می‌کند.

این حزب سیاسی عراقی طی بیانیه‌ای اعلام کرد انتخابات سال ۲۰۱۸ بدترین انتخابات بود و کمترین نسبت مشارکت و بیشترین تقلب در آن صورت گرفت. نتایج حاصل از آن انتخابات، نمایانگر اراده مردم ما نبود و در وخامت بیشتر سیاسی و ناکامی در بازسازی و ترمیم نهادهای کشور سهیم بود.

در ادامه این بیانیه آمده است مردم عراق دریافته‌اند و می‌دانند که وضعیت بدی که این کشور به آن رسیده است، عدم تأمین فضای امن برای برگزاری انتخابات زودهنگام و گسترش سلاح ‌های بدون ضابطه، همه عواملی هستند که موید این هستند هیچ تغییر واضحی اتفاق نخواهد افتاد. به همین دلیل، جبهه الحوار الوطنی تصمیم گرفت در این انتخابات شرکت نکند و ما هیچ نامزدی را در هیچ دایره انتخاباتی معرفی نمی‌کنیم.

در همین حال، «جمانه الغلای» سخنگوی کمیساریای عالی انتخابات عراق، روز چهارشنبه گفت کمیساریا درخواست نامزدی ۳۲۴۹ نامزد را تأیید کرده است و از هیچ یک از این افراد درخواستی مبنی بر انصراف دریافت نکرده است. 

جمانه الغلای خاطر نشان کرد که زمان ارائه درخواست انصراف در تاریخ بیستم ماه ژوئن گذشته به اتمام رسیده است.

قرار است انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق روز 10 اکتبر برگزار شود. 

پیش از این مقتدی صدر رهبر جریان صدر عراق و همچنین حزب کمونیست این کشور انصراف خود از مشارکت در انتخابات پارلمانی زودهنگام را اعلام کرده بودند.

«مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر عراق نیز اعلام کرده بود که در انتخابات پارلمانی پیش رو کاندیدا نخواهد شد و تمام تلاش خود را برای اداره فعلی امور صرف می‌کند. // 114

بیشتر بخوانید:

انصراف یکی دیگر از احزاب عراقی از شرکت در انتخابات پارلمانی

اعلام کناره‌گیری جریان صدر از انتخابات پارلمانی عراق؛ دلایل و اهداف