به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، فرماندهی عملیات موصل در اطلاعیهای اعلام کرد: آخرین مرحله آزاد سازی شهر موصل آغاز شد و مردم این شهر تا چند روز دیگر از وجود داعش نجات خواهند یافت.
در این اطلاعیه از مردم خواسته شده است: از هیچ وسیله نقلیه از جمله خودرو، موتورسیکلت و دوچرخه استفاده نکنند زیرا گروه تروریستی داعش با سوء استفاده از نقل و انتقال های مردم و هدف قرار نگرفتن وسایل نقلیه از سوی بالگردهای جنگی، از این وسایل برای هدف قرار دادن نیروهای عراقی استفاده می کند.
نیروهای عراقی برای اینکه بتوانند غیر نظامیان را از داعشی ها شناسایی کنند، مردم را از هرگونه استفاده از وسایل نقلیه منع میکنند، دولت عراق می کوشد تا پیش از آغاز ماه مبارک رمضان، کل شهر موصل را آزاد کند.
از سوی دیگر نیروهای مردمی هم با آزاد کردن 36 روستا در حومه شهر القیروان، خود را برای آزادی دو شهر القیروان و البعاج آماده کردند. نیروهای مردمی در یک هفته گذشته از مجموع شش هزار کیلومتر مربع از صحرای غرب و جنوب موصل تا مرز سوریه، 18000 کیلومتر آن را آزاد کردند.118/112
بیشتر بخوانید:
تلاش داعش برای جلوگیری از ورود نیروهای عراقی به غرب موصل/ داعش پل چهارم موصل را منفجر کرد
آخرین تحولات موصل/ خطوط امدادی داعش در غرب موصل قطع شد
آلبوم تصاویر: آوارگان موصل
تنگ تر شدن حلقه محاصره داعش در موصل +وبدئو