به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک؛ الکساندر خرولنکو khrolenko در این باره خاطرنشان کرد: با فرض براین که میزان قابل ملاحظهای از قدرت ژئوپلیتیک در اختیار کشورهای مطرح جهان قرار دارد و با توجه به زمانبر بودن تغییر و تحولات استراتژیک، انتظار هرگونه تحول بنیادین در پنتاگون و برنامههای سرمایهگذاری و توسعهطلبانه ناتو اشتباه محض خواهد بود.
این تحلیلگر سیاسی در مقاله خود که به بررسی احتمال وقوع تحولات در ناتو و پنتاگون اختصاص یافته متذکر شده است امکان تقلیل مدیریت آمریکایی و گنجاندن آن در قالب تصمیمات یک فرد (همانند ترامپ) عملا وجود ندارد، چرا که در نظام آمریکا به صراحت قید شده است هیچگونه تغییری را درخصوص آژانسهای مجری قانون و یا سرویسهای گوناگون امنیتی و جاسوسی بر نمیتابد.
خرولنکو با اشاره به این حقیقت که هیچگاه تضمینی برای عملی شدن شعارهای تبلیغاتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پس ازپیروزی و تصدی مقام ریاست جمهوری وجود ندارد احتمال تحقق شعارو وعدههای انتخاباتی ترامپ در خصوص بهبود روابط بین آمریکا و روسیه را بسیار ضعیف و ناچیز پیش بینی کرد.
وی در این باره گفت: با توجه به همسو بودن سیاست توسعه نیروهای مسلح و اعمال استراتژیهای مربوطه با منافع اقتصادی دولت آمریکا، پنتاگون و ناتو همچنان به عنوان دو ابزار مهم در درجه اول اهمیت قرار خواهد داشت.
این تحلیلگر سیاسی روس تبار بهبود روابط آمریکا با مسکو همزمان با استقرار نیروهای ناتو در مرزهای روسیه را به دور از واقعیت ارزیابی کرد، اما در عین حال، احتمال تداوم حمایت واشنگتن از همپیمانانش در ناتو را با به کارگیری تجهیزات ارتش آمریکا که ریشه در مصلحت اندیشی آمریکایی دارد رد نکرد.
پس از بالا گرفتن ناآرامیهای سیاسی در اوکراین و پیوستن شبه جزیره کریمه به روسیه پس از برگزاری همه پرسی، ناتو در اقدامی تلافی جویانه تمامی روابط خود با روسیه را قطع کرد و اقدام به اعزام نیرو به کشورهای هممرزِ روسیه در شرق اروپا کرد. روسیه همواره حضور نظامی نیروهای نظامی ناتو نزدیک مرزهایش را تهدیدی برای امنیت خود میداند.