سفیر ونزوئلا در تهران می گوید؛ مردم ونزوئلا با وجود فشارها و تحریم ها به پیشرفت خود در زمینه های مختلف ادامه می دهد تا تحت اجرای قانون اساسی ونزوئلا، به کشوری آزاد، مستقل و با قدرت دست پیدا کنند.

«خسوس گنزالس»(Jesús Gonzales) سفیر جمهوری بولیواری ونزوئلا در ایران در گفتگو یا خبرنگار ایران پرس گفت:

دولت کشور بولیواری ونزوئلا، همواره در معرض تهدیدات گوناگونی قرار داشته است، این تهدیدات مربوط به زمان حاضر نیست، از سال ها  پیش هم وجود داشته است.

انقلاب بولیواری در 18 سال پیش به دست «هوگو چاوز» رئیس جمهور فقید این کشور به پیروزی رسید.

از آن دوران تاکنون همواره از سوی دولت های غربی و در راس آن ها آمریکا، به شدت مورد تهاجم قرار می گیریم، تهدید و تحریم می شویم.

همه از فشارهایی که در سطوح مالی، اقتصادی، رسانه ای و ارتباطی و در تمام زمینه ها(بر ونزوئلا) وارد می شود، با خبریم.

این وسیله ای است که برای ساقط کردن انقلاب بولیواری پیش گرفته اند و برای این منظور از هر سلاحی که در دستشان است استفاده می کنند،(سلاح) دیپلماتیک، اقتصادی و ارتباطی، اخیراً هم رئیس جمهوری آمریکا ونزوئلا را تهدید کرده که با اقدام نظامی در ونزوئلا دخالت می کند.

مردم ونزوئلا، مردم انقلاب بولیواری به این موارد توجهی نشان نمی دهند، به پیشرفت خود در زمینه های مختلف ادامه می دهیم تا تحت اجرای قانون اساسی ونزوئلا، به کشوری آزاد، مستقل و با قدرت دست پیدا کنیم.

دولت ما در ونزوئلا در طی سال ها از مذاکره حمایت کرده است، سال های متمادی این اتفاق رخ داده است، از زمانی که «نیکولاس مادورو» پست ریاست جمهوری را بر عهده گرفت، از مذاکره با مخالفان دولت، رسیدن به فهم متقابل، نزدیکی(دو گروه)، رسیدن به بهترین وجه ممکن از صلح و فهم مشترک برای حل کردن مشکلاتی که وجود دارد، حمایت کرده است.

درست مانند چیزی است که در هر کشور دیگری در جهان وجود دارد. به دفعات دعوت به مذاکره انجام شده است که مخالفان آن را نپذیرفته اند اما اکنون بار دیگر مذاکره آغاز شده است که بسیار مطلوب، رضایت بخش و پیشرفته به نظر می رسد.

آنچه که در آخرین قدم های دو طرف شاهد بوده ایم، مخالفت جبهه مخالف با برگزاری انتخابات پیش از موعد در ونزوئلا است که مجلس موسسان آن را تصویب کرده است.

برخی از آن ها بر این عقیده اند که این انتخابات تحریف می شود و این بحث به موضوع اصلی مذاکره بدل گشته است.

مشخص نیست برای چه مخالفت می کنند، حال آنکه پیش تر یکی از خواسته های آنان برگزاری انتخابات پیش از موعد بوده است.

اما اکنون که دولت و مجلس موسسان انتخابات پیش از موعد را پذیرفته اند، آن ها در جهت رد آن بر می آیند. مورد مشابهی را نیز در چند سال گذشته تجربه کرده ایم، آن ها می خواستند تا با تاسیس مجلس موسسان وضعیت ونزوئلا بهتر کنند، اما وقتی که مجلس موسسان تشکیل شد تا کشور را تغییر دهد، تصمیمات آن را نپذیرفتند.

بنابر این مذاکره بین دولت و مخالفان سخت است و پیچیدگی های خاصی برای خودش دارد.  

به نظر می رسد که در پشت همه این اقدامات چیزی نیست جز آنکه می خواهند انقلاب ونزوئلا را ساقط کنند. می دانیم که سرزمین ما از موهبات فراوان، ذخایر ارزشمند انرژی و دیگر منابع بر خوردار است که(رسیدن به آن ها) برای غربی ها جذابیت خاص خودش را دارد.

136/110

بیشتر بخوانید:

درخواست ماکرون برای اعمال تحریم های بیشتر اروپا علیه ونزوئلا+ ویدئو

تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ونزوئلا

آمریکا دوباره ونزوئلا را تحریم کرد

تاکید مادورو بر مقابله مردم ونزوئلا با تجاوزگریهای آمریکا

نیکلاس مادورو: ونزوئلا ترسی از آمریکا ندارد