تظاهرات حامیان ملت فلسطین در شهرهای مختلف اروپا در راستای همبستگی با مردم فلسطین همچون هفته‌های گذشته برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، صدها نفر از هلندی‌ها با برگزاری تظاهراتی در آمستردام پایتخت کشورشان حمایت خود را از فلسطینی‌ها اعلام و حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را محکوم کردند.

معترضان در تظاهرات روز شنبه بنرهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: فلسطین از نهر تا بحر آزادی خواهد شد؛ آتش‌بس؛ نسل‌کشی را متوقف کنید؛ در فلسطین نسل‌کشی رخ می‌دهد.

معترضان همچنین از شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری در لاهه هلند حمایت کرده و خواستار اقدام این دادگاه در برابر جنایات این رژیم شدند.

انبوهی از تظاهرکنندگان ایرلندی هم مجددا روزشنبه در مرکز شهر دوبلین در محکومیت نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه دست به راهپیمایی زده و حمایت دولت کشورشان از رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

معترضان پرچم‌های فلسطین و پلاکاردهای حاوی شعارها در محکومیت مواضع دولت‌های ایرلند، آمریکا و رژیم صهیونیستی را به نمایش گذاشتند.

تظاهرکنندگان با سر دادن شعار «فلسطین را آزاد کنید» و «از نهر تا بحر، فلسطین آزاد می‌شود»، رژیم صهیونیستی را متهم به ارتکاب نسل‌کشی کردند.

شرکت‌کنندگان در این تظاهرات خواستار برقراری آتش‌بس در نوار غزه، اخراج سفر رژیم صهیونیستی در ایرلند و حمایت دولت ایرلند از شکایت آفریقای جنوبی در دیوان دادگستری بین‌المللی از این رژیم از بابت ارتکاب نسل‌کشی شدند.

مردم فرانسه نیز روز شنبه بار دیگر علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه، تظاهرات برگزار کردند.

فرانسوی‌ها در این تظاهرات پرچم‌های فلسطین و نوشته‌هایی در حمایت از مردم فلسطین در غزه حمل می‌کردند.

روز شنبه تظاهرات مشابه دیگری هم در لندن، استکهلم،  ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی، سئول کره جنوبی و تعداد دیگری از شهرهای جهان برگزار شد.

همچنین هزاران نفر در واشنگتن روز شنبه مقابل کاخ سفید تظاهرات کرده و خواستار آتش‌بس و پایان حملات نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه شدند.

شرکت‌کنندگان در این تظاهرات بنرهایی در دست داشتند که با اشاره به نامزدی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ و حمایت وی از رژیم صهیونیستی روی آنها نوشته شده بود: به نسل‌کشی جو رای ندهید؛ دست‌های بایدن به خون آغشته است؛ بگذارید غزه زندگی کند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (15 مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به طوفان الاقصی را آغاز کرد.

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم اسرائیل در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. بیش از 23 هزار فلسطینی که اکثر آنها زن و کودک هستند تاکنون در این حملات به شهادت رسیده‌اند.

اسرائیل هدف جنگی خود از این عملیات را نابود کردن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس، اعلام کرده است. این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان حتی در داخل فلسطین اشغالی این هدف را غیرواقع‌بینانه و غیرقابل دستیابی می‌دانند.125