مقامات شرکت فیس بوک به افشای اطلاعات شخصی 87 میلیون کاربر خود اعتراف کردند.

به گزارش روز پنجشنبه ایران پرس به نقل از رویترز، شرکت «فیس بوک» اعلام کرد، اطلاعات شخصی مربوط به 87 میلیون کاربر این شرکت ممکن است به شیوه ای نامناسب در اختیار شرکت مشاوره سیاسی «کمبریج آنالیتیکا» قرار گرفته باشد.

بر اساس این گزارش، اکثریت 87 میلیون کاربری که اطلاعات آنها با شرکت «کمبریج آنالیتیکا» به اشتراک گذاشته شد، در آمریکا زندگی می کنند.

بنابر گزارش روزنامه های نیویورک تایمز و گاردین، موسسه مشاوره کمبریج آنالیتیکا که در لندن مستقر شده است از اطلاعات کاربران برای کمک به دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 استفاده کرده است.

فیس بوک که بزرگترین شرکت رسانه اجتماعی جهان شمرده می شود، در پی رسوایی های اخیر درباره انتشار اخبار ساختگی و جعلی، مداخله در امور انتخاباتی و نقض حریم خصوصی کاربران به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.

فیس بوک همچنین با کارزار انتخابات ریاست جمهوری دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در سال 2016 همکاری می کرد.

«مارک زاکربرگ» مدیر اجرایی ارشد فیس بوک قرار است هفته آینده در مجلس نمایندگان آمریکا در خصوص مسئله افشای اطلاعات شخصی کاربران گزارش دهد.

به دنبال فشای این رسوایی، سهام شرکت فیس بوک در وال استریت روز دوشنبه حدود 7 درصد کاهش یافت.  

«ادوارد اسنودن» افشاگر معروف شبکه های مجازی در واکنش به این رسوایی تصریح کرد فیس بوک نهادی مراقبتی است که با عنوان «شبکه اجتماعی» فریبکاری می کند.

134/116

بیشتر بخوانید:

واکنش اتحادیه اروپا به رسوایی فیس بوک

گزارش: مشکلات شبکه اجتماعی فیس بوک تشدید شده است

فیس‌بوک 3هزار پیام روس‌ها را به کنگره آمریکا می دهد