این در شرایطی است که حزب «لیکود» به رهبری «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی یکشنبه شب به طرح الحاق شهرک های صهیونیست نشین کرانه باختری رود اردن به فلسطین اشغالی رای داد.
دور جدید توسعه طلبی ها و ارائه طرحهای سلطه جویانه رژیم صهیونیستی در مناطق فلسطینی با چراع سبزهای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی در هفته های اخیر همزمان شده است.
این موضوع بیانگر ابعاد گسترده توطئه ها جهت یکسره کردن بحران فلسطین در چارچوب مطامع رژیم صهیونیستی و آمریکا است.
مواضع دونالد ترامپ چه در هنگام رقابتهای انتخاباتی در آمریکا و پس از آن مبنی بر حمایت از شهرکسازی های رژیم صهیونیستی که به عنوان ابزاری برای توسعه طلبی های اسرائیل محسوب می شود، این رژیم را در جهت تشدید سلطه جویی هایش گستاخ کرده است.
در چنین فضایی است که مقامات اسرائیلی به صراحت بر اینکه سیاستهای توسعه طلبانه اسرائیل با هماهنگی آمریکا صورت می گیرد اذعان کرده است.
در این زمینه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت پیشبرد طرح الحاق کرانه باختری رود اردن به مناطق اشغالی بدون توافق با آمریکا امکانپذیر نیست.
«آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مصاحبه با شبکه دو تلویزیون این رژیم، گفت:
"هر کسی که فکر میکند میتوان بدون دستیابی به توافق با کاخ سفید نفوذ بر شهرکها در کرانه باختری را عملی کند و یا به ساخت و سازها در آنجا ادامه دهد، دچار اشتباه شده است."
رژیم صهیونیستی تثبیت موقعیت خود در مناطق اشغالی فلسطین را به انحاء مختلف و در چارچوب هماهنگی های همیشگی با آمریکا دنبال می کند.
رژیم صهیونیستی که در سال 1967 کرانه باختری رود اردن را اشغال کرد همواره درصدد بسط سیطره خود بر این منطقه بوده است.
تلاش اسرائیل برای افزایش سلطه جویی در منطقه
سیاست الحاق سرزمینهای اشغالی فلسطین یعنی مناطقی که در سال 1967 به اشغال رژیم صهیونیستی درآمد به فلسطین اشغالی یعنی آن مناطقی که در بدو تاسیس رژیم صهیونیستی در سال 1948 در سرزمین فلسطین توسط این رژیم اشغال شد در راستای اقدامات خزنده رژیم صهیونیستی جهت بسط سلطه جویی خود در منطقه است.
رژیم صهیونیستی در واقع سیاست ضمیمه سازی در کرانه باختری را ابتدا در قبال بیت المقدس دنبال کرد.
رژیم اسراییل که غرب بیت المقدس را در سال 1948 و شرق بیت المقدس را در سال 1967 به اشغال در آورد؛ در سال 1981 نیز بیت المقدس را ضمیمه فلسطین اشغالی کرد تا زمینه را برای معرفی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و قبولاتدن آن به جامعه جهانی فراهم کند.
رژیم صهیونیستی درصدد است این سیاست ضمیمه سازی را در قبال سایر مناطق کرانه باختری رود اردن نیز پیگیری کند.
صهیونیست ها در صددند با ترفندهای مختلف و تسلط بیش از پیش بر مناطق فلسطینی عملا" روند اشغال این مناطق را تکمیل کند.
این درحالی است که به موجب قطعنامه های سازمان ملل و کنوانسیون ژنو، اسراییل به عنوان یک رژیم اشغالگر از هرگونه اقدام جهت تغییر در بافت جمعیتی و ساختار جغرافیایی مناطق اشغالی منع شده است.
در چنین شرایطی انتفاضه سوم فلسطینی ها و پایداری بیش از پیش آنان در برابر رژیم صهیونیستی عامل بازدارنده موثری در برابر توسعه طلبی ها و سلطه جویی های رژیم صهیونیستی محسوب می شود.
نویسنده: بیژن نجفی
116/111
بیشتر بخوانید:
خبرها از سرزمینهای اشغالی
قاسمی: رجوع به اراده ملت فلسطین تنها راهحل بحران سرزمینهای اشغالی است
اخراج معلمان فلسطینی از قدس و سرزمین های اشغالی