ده سازمان حقوق بشری با اعتراض به برخورد بد مقامات بحرینی با زندانیان سیاسی، از دولت این کشور خواسته اند که سازو کارهای حقوق بشری معتبری در این زمینه ایجاد کند.

به گزارش  ایران پرس، ده سازمان حقوق بشری بین المللی از مقامات بحرینی خواستند، به«حسن مشیمع» دبیرکل جنبش آزادی ها و دموکراسی(حق) که به اتهام ابراز عقیده به زندان افتاده است، اجازه دهند تا به طور کامل و بدون محدودیت، به خدمات پزشکی دسترسی داشته باشد.

این سازمان های ده گانه با صدور بیانیه ای درباره ناکافی بودن سازوکارهای حقوق بشری در بحرین برای رسیدگی به وضع مشیمع ابراز نگرانی کردند.

سازمان های حقوی بشری تصریح کردند؛ محدودیت های غیرقانونی که دولت بحرین برای خدمات بهداشتی به زندانیان مقرر کرده است، با معیارهای بین المللی بازداشت مغایرت دارد و باعث سوء برخورد با زندانیان فکری و سیاسی شده است.  

«)حسن مشیمع» دبیرکل جنبش آزادی ها و دموکراسی(حق

 

این سازمان ها رفع این محدودیت ها و فراهم کردن خدمات پزشکی کافی برای مشیمع و دیگر زندانیان فکری و در نهایت، آزادی حسن مشیمع را خواستار شدند.

حسن مشیمع از رهبران مخالف رژیم بحرین، ادعاهای مقامات این رژیم درباره این که وی با درمان و دیدار با خانواده اش مخالفت می کند، رد کرد.

فرزند وی «علی مشیمع» حدود سه هفته است که در اعتراض به بازداشت پدرش و همچنین شرایط بد بازداشت وی، در مقابل سفارت بحرین در لندن، اعتصاب غذا کرده است.

زندانی کردن فعالان بحرینی؛ تجربه شکست خورده آل‌خلیفه

گروه‌های مخالف و سازمان‌های حقوق بشر داخلی و بین‌المللی بر این باورند که مقامات امنیتی بحرین تلاش می‌کنند از طریق اعمال فشار و بدرفتاری با زندانیان سیاسی از آنها به سبب درخواست برای برقراری دموکراسی در کشور، انتقام بگیرند.

بازداشت در بحرین

بحرین از فوریه 2011 صحنه اعتراض‌های مسالمت‌آمیز مردمی ضد رژیم آل‌خلیفه است. مردم خواهان تحول در جهت دموکراسی و نفی استبداد، نفی انحصار سلطه و ثروت، توقف جرایم و تجاوزات آشکار به حقوق انسان، توقف فساد و چپاول ثروت ملی و همچنین اصلاح سیستم قضایی هستند.

رژیم آل‌خلیفه اما به جای تعامل داشتن با درخواست‌های برحق و منطقی مردم بحرین در سایه حمایت‌های گسترده دولت‌های غربی و برخی از دولت‌های عربی و سکوت و همراهی برخی از مجامع بین المللی همچنان به جنایاتش علیه مردم بحرین ادامه می‌دهد.

رژیم بحرین از زمان آغاز انقلاب فراگیر مردمی در 14 فوریه 2011 تاکنون از هیچ تلاشی برای زندانی کردن انقلابیون، رهبران معارض و شرکت‌کنندگان در تظاهرات مسالمت‌آمیز دریغ نکرده است.

سیاست‌های پلیسی و رفتارهای مزورانه رژیم آل‌خلیفه نتیجه‌ای جز لبریز شدن زندان‌های این رژیم از فعالان سیاسی نداشته است.

بحرین با توجه به جمعیت اندک خود بیشترین زندانیان سیاسی را دارد.

رژیم آل‌خلیفه با نقض گسترده حقوق بشر و سرکوب مطالبات بر حق مردم، بحرین را به زندان بزرگی تبدیل کرده است.

این درحالی است که زندانیان سیاسی در بحرین در وضعیت وخیمی بسر می‌برند که این موضوع نگرانی بیشتر افکارعمومی را از سرنوشت آنان درپی داشته است.

133/110

بیشتر بخوانید:

مرگ تدریجی در زندان آل‌خلیفه/ تحلیل

بحرین صحنه تظاهرات گسترده ضد رژیم آل خلیفه/ تحلیل 

«)حسن مشیمع» دبیرکل جنبش آزادی ها و دموکراسی(حق