تحلیل:

ایران پرس: سران رژیم صهیونیستی، به ناتوانی برای مقابله با توان بالای راهبردی ایران اعتراف می کنند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، روز دوشنبه (13 فروردین 1403- یکم آوریل 2024) بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در خیابان المزه دمشق پایتخت سوریه را هدف حملات موشکی  قرار دادند که در نتیجه آن سیزده نفر از جمله هفت نفر از اعضای دیپلماتیک و مستشاران نظامی ایران به شهادت رسیدند.

مسئولان جمهوری اسلامی ایران بر تنبیه رژیم صهیونیستی، به خاطر این جنایت تاکید کرده اند و اقدام  تلاف جویانه در این باره را قطعی اعلام کرده اند. 

پیامدهای واکنش احتمالی ایران، در روزهای اخیر کابینه رژیم صهیونیستی را به وحشت انداخته است، به گونه ای که رسانه های این رژیم در گزارش های خود به این موضوع اشاره می کنند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از برگزاری جلسه امنیتی با حضور «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر، «یوآو گالانت» وزیر جنگ، «بنی گانتس» وزیر جنگ پیشین و عضو کنونی شورای جنگ و «گادی آیزنکوت» عضو شورای جنگ رژیم صهیونیستی خبر داد. 

جلسه امنیتی کابینه رژیم صهیونیستی، با هدف بررسی چگونگی اقدام انتقامی ایران و همفکری درباره شیوه های مقابله با آن برگزار شده است. 

پس از آغاز عملیات گروههای مبارز فلسطینی، «طوفان الاقصی» که 15 مهر 1402 - هفتم اکتبر 2023، محاسبات غلط  کابینه جنگی نتانیاهو هزینه های جبران ناپذیری برای رژیم صهیونیستی ایجاد کرد. گروههای مبارز فلسطینی در کنار دیگر گروههای مقاومت در منطقه از جمله در عراق، لبنان و یمن ضربات جبران ناپذیری به رژیم صهیونیستی و آمریکا به عنوان متحد اصلی این رژیم در منطقه وارد کردند که صهیونیست ها و آمریکایی ها توانایی واکنش و مقابله با آن را نداشتند. 

حمله تروریستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق، بخش دیگری از اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی است که برخلاف موازین و قواعد بین المللی روی داد. رژیم صهیونیستی، بدنبال استیصال در رویارویی با نیروهای مقاومت و با هدف تنش آفرینی و هرج و مرج  درمنطقه به یکی از اماکن دیپلماتیک حمله کرد که درکنار مصونیت های حقوقی بخشی از خاک یک کشور نیز محسوب می شود.  

سران جنگ طلب رژیم صهیونیستی، با استفاده از حمایت های بی وقفه آمریکا و غرب و همچنین رسانه های غربی که جنایات آنها در غزه را توجیه می کنند به بحران آفرینی و تلاش برای جنگ افروزی ادامه می دهند، اما این رویه همیشگی دیگر کارایی ندارد و حامیان صهیونیست ها نیز تلاش می کنند تا حساب خود را از تل آویو جدا کنند.  

رویکردهای راهبردی و استراتژیک ایران بویژه پس از طوفان عملیات الاقصی در منطقه منجر به انزوای بیشتر رژیم صهیونیستی، شده است.

ر نتیجه حمایت های بی وقفه و تاثیرگذار جمهوری اسلامی ایران، گروههای مقاومت به نیروی تاثیرگذار در تحولات منطقه تبدیل شده اند و رژیم صهیونیستی مقابل گستردگی عملیات و توانمندی های آنها ناتوان بوده است.  

کشورهای منطقه نیز با توجه به تحولات جدید و نقش تخریبی رژیم صهیونیستی، دیگر اعتمادی به این رژیم و حامیان آمریکایی و غربی آنها ندارند. نقش و جایگاه امروز ایران، در تحولات منطقه تاثیری شگرف دارد به گونه ای که صهیونیست ها نیز به انزوا و ناتوانی خود برای مقابله با ایران اعتراف می کنند. 

نویسنده: احسان شاه ابراهيم 

117