علی نورزاد با تاکید بر اینکه یکی از اولویتهای کلیدی در ایران پسابرجام توسعه زیرساختهای حملونقل و ایجاد فضای اقتصادی قابل اطمینانی برای مشارکت سرمایهگذاران در پروژهها است اظهار کرد: شرکت ساخت ضمن استقبال از سرمایهگذاری خارجی مشتاق است تا این سرمایهگذاران وارد بازار ایران شوند و از سود این فرصتهای سرمایهگذاری بهرهمند شوند؛ چرا که ایران به عنوان کشوری استراتژیک به عنوان چهار راه منطقه میتواند شمال و جنوب و غرب و شرق را پیوند داده و نقطه اتصال کریدورهای بین المللی باشد.
وی با اشاره به اینکه راهآهن رشت- آستارا یکی از فرصتهای سرمایهگذاری ارزشمند در ایران است افزود: این خطآهن 152 کیلومتری تکمیل کننده کریدور شمال- جنوب و تسهیل کننده مبادلات تجاری و بازرگانی با کشورهای حاشیه دریای خزر و اروپا است.
وی درباره علاقه کرهایها به مشارکت در راه آهن چابهار-زاهدان یادآور شد:تفاهمنامه تامین مالی و اجرای این پروژه با هند امضا شده و طرف هندی موظف است تا اوایل مهرماه اسناد مهندسی برای ارائه پیشنهاد مالی- فنی پروژه را به تصویب مراجع ذیصلاح در ایران برساند.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در صورت تمایل به همکاری در این پروژه میتوانند با تاسیس یک شرکت مشترک با کشور هند و توافق با آنها این پروژه را به صورت مشترک به انجام رسانند. بر این اساس مقرر شد طرف کرهای با بررسی اطلاعات ارایه شده و تصمیم در خصوص همکاری در یکی از پروژههای پیشنهادی، آمادگی خود را برای همکاری اعلام کند.
کرهایها خواهان امضای تفاهمنامه همکاری در یکی از پروژههای راهآهن ایران در زمان سفر معاون وزیر راه و شهرسازی به منظور شرکت در کنفرانس جهانی همکاریهای زیرساخت به میزبانی کشور کره جنوبی در شهریور ماه هستند.