به گزارش خبرگزاری ایران پرس، کمال خرازی رییس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: یکی از خطراتی که با آن مواجه هستیم نداشتن داده های پالایش نشده در کشور میباشد، لذا اگر ما باید بر اساس دانش و فرهنگ خودمان داده ها را پالایش کنیم.
خرازی بیان کرد: یکی از وظایف کمیته هوش مصنوعی سرمایهگذاری است و جمع آوری اطلاعات اسلامی و ایرانی است تا هوش مصنوعی داده ای را ارائه کند که مبتنی بر فرهنگ و اصالت ما باشد.
او با اشاره به انتقادات وارده به استفاده از هوش مصنوعی گفت: ممکن است که دچار سوگیری شود، عدم شفافیت لازم در ارائه داده ها, و خطاهای فراوان با توجه به داده های اشتباهیذکه برخی ها به آن وارد میکنند.
او با اشاره به خطرات استفاده از هوش مصنوعی اظهار داشت: از خطرات هوش مصنوعی میتوان به بازنشر اطلاعات غلط و تاثیر آن بر افراد، کنترل مردم و جامعه، و نهایتاً ترغیب و تشویق انسان ها به سمت و سوی مد نظر خود اشاره کرد.
خرازی گفت: آمریکا در اکثر دپارتمان های خود از هوش مصنوعی استفاده می کند، مثلاً در برجام برای تحلیل های مذاکرات به صورت هم زمان به هوش مصنوعی وصل بودند، و همچنین نظارت و راستی آزمایی را نیز از طریق هوش مصنوعی صورت دادند.
خرازی تاکید کرد : در میدان مذاکرات هوش مصنوعی احساسات افراد را بررسی کرده و میتواند احساسات فرد مذاکرهکننده را تقویت کرده یا آن را شکست دهد، در واقع از نیت افراد آگاه می شوند.
او با اشاره به اینکه هوش مصنوعی به فرایند جاسوسی کمک می کند، گفت: آمریکایی ها با کمک این هوش مصنوعی در مذاکرات برجام تماس های تلفنی برخی از ایرانیان را کنترل میکردند.
رییس شورای راهبردی روابط خارجی در پایان متذکر شد که هوش مصنوعی میتواند با توجه به سوابق کشورها تحولات صلح یا درگیری را پیش بینی کند.
112
بیشتر بخوانید:
همایش بین المللی هوش مصنوعی و دیپلماسی های نوین
ایران؛ سرآمد کشورهای اسلامی در هوش مصنوعی