بالن جاسوسی و نظامی رژیم صهیونیستی روز جمعه (17 ژوئن) در شمال باریکه غزه سقوط کرد و به دست نیروهای مقاومت فلسطین افتاد.
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نوشت: ارزش این بالن جاسوسی 2 میلیون «شِکِل» معادل 580 هزار دلار بوده است. این رسانه صهیونیست افزود: گروه هکری عصای موسی مسئولیت سقوط این بالن را در غزه برعهده گرفته است.
طبق اعلام یدیعوت آحارونوت، این بالن دارای تجهیزات پیشرفته عکاسی و جاسوسی بوده و رژیم صهیونیستی از آن برای هدفهای نظامی و پایش استفاده میکرد.
این نخستین اقدام گروههای هکری از جمله گروه عصای موسی ضد رژیم صهیونیستی نیست. گروه هکری عصای موسی طی یک سال گذشته بیشترین ضربه سایبری را به شبکهها و زیرساختهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی وارد کرده است.
این گروه رسماً اعلام کرد که هدفش مبارزه و مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و افشای جنایتهای صهیونیستها در سرزمینهای اشغالی و ایجاد حداکثر اختلال در عملیات و آسیب رساندن به اهداف در اراضی اشغالی از طریق افشای اسرار شرکتها و سایر اطلاعات حساس است.
این گروه تاکنون چند اقدام اساسی ضد رژیم صهیونیستی انجام داد.
پیش از این، این گروه به حجمی از فایلها، تصاویر و نقشههای سه بعدی رژیم صهیونیستی دست یافته و بخشی از اطلاعات حساس آن را منتشر کردند. در فیلم منتشر شده از سوی گروه هکری عصای موسی، تصاویر و نقشههای تأسیسات حیاتی رژیم صهیونیستی نشان داده شده و اعلام شد که این تصاویر نمونه دقیقی است که پس از هک زیرساختهای سایبری رژیم صهیونیستی به دست آمده است.
علاوه بر این، گروه هکری عصای موسی وبسایتهای رسانههای معروف اسرائیلی از جمله دو روزنامه جروزالم پست و معاریو را هک کرد که توسط این روزنامهها مورد تایید نیز قرار گرفت. گروه عصای موسی دوربینهای مداربسته فوق امنیتی اطراف شرکت «رافائل» را نیز در آغاز سال 2022 میلادی هک کرد.
رافائل یک شرکت صهیونیستی فعال در زمینه ساخت پدافند هوایی و تسلیحات نظامی برای ارتش تلآویو است. گروه هکری عصای موسی دوربینهای مداربسته در خیابانهای اراضی اشغالی را نیز هک کرده بود. این گروه در اقدام تازه خود موفق شد بالن جاسوسی و نظامی رژیم صهیونیستی را در شمال باریکه غزه سرنگون کند و تجهیزات پیشرفته این بالن را در اختیار گیرد.
علاوه بر عصای موسی، گروههای هکری دیگری نیز موفق شدند به سامانههای امنیتی و زیرساختهای رژیم صهیونیستی نفوذ کنند و حملههای سایبری انجام دهند.
آسیبپذیری سایبری رژیم صهیونیستی در حالی افزایش یافته است که «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش از این اعلام کرده بود سرمایهگذاری خصوصی در فناوریهای سایبری این رژیم در سال 2022 با افزایش سه برابری به شش میلیارد دلار خواهد رسید.
موضوع دیگر این است که آسیبپذیری سایبری رژیم اسرائیل در حالی است که این رژیم ادعاهای زیادی در زمینه اقدامات سایبری در سراسر جهان دارد. با وجود این ادعاها، اما شبکهها و زیرساختهای الکترونیکی این رژیم دارای حفرهها و باگهای امنیتی فراوان است که منجر به نفوذ سایبری و هکری متعدد علیه نهاهای خصوصی و دولتی رژیم صهیونیستی شده است.
پیش از این، روزنامه «یدیعوت آحارونوت» به نقل از مقامات رژیم صهیونیستی نوشت: "اسرائیل آمادگی مقابله با خطر حملات سایبری را ندارد." روزنامه اسرائیلی هاآرتص نیز اخیراً به چهار تهدید مهم پیشروی این رژیم اشاره کرده و نوشت: «تهدید سایبری» از جمله تهدیدهای مهم است که مقامات اسرائیل به میزان لازم به این تهدید توجه نمیکنند و علی رغم اینکه به قدرت سایبری خود میبالند، اما همان لحظه نیز با ضد حملات بسیار شدیدی مواجه میشوند.
نویسنده: سیدرضی عمادی
117