عبدالملک بدرالدین دبیرکل انصارالله یمن در سخنانی با اشاره به اینکه شرایط آوارگان غزه هولناک است، تاکید کرد رژیم صهیونیستی در سایه بی‌عملی کامل اکثریت مسلمانان و عرب‌ها به جنایت‌های خود ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصار الله لبنان با تاکید بر اینکه دشمن صهیونیستی به طور روزانه مرتکب جنایات و کشتار گسترده‌ای علیه ملت فلسطین می‌شود، گفت: حمله ارتش اشغالگر به بیمارستان کمال عدوان نشان دهنده حجم وحشی‌گری این رژیم است. گویی این رژیم در حال حمله به یک قلعه نظامی است.

الحوثی افزود: دشمن به کشتار فلسطینی‌ها از طریق گسترش گرسنگی در نوار غزه ادامه می‌دهد و وضعیت آوارگان در این باریکه به حدی وخیم شده است که هیچ گونه غذایی دریافت نمی‌کنند.

رهبر جنبش انصارالله خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی به کشتار و ربودن فلسطینی‌ها و تخریب خانه‌ها و زمین‌هایشان و مصادره بخش زیادی از آنها با هدف ساخت شهرک‌های صهیونیست نشین در کرانه باختری ادامه می‌دهد.

سید عبدالملک الحوثی همچنین گفت: بر اثر ادامه جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و نسل‌کشی فلسطینی‌ها فقط در طول هفته جاری ۱۸۰۰ فلسطینی شهید و زخمی شده‌اند.

الحوثی تاکید کرد: رژیم اشغالگر در سایه بی‌عملی کامل اکثریت مسلمانان و عرب‌ها، اقدام به انجام همه انواع جنایات علیه فلسطینی‌ها می‌کند.

رهبر جنبش انصارالله افزود: عناوینی مانند «ملی‌گرایی عربی»، «عقیده» و «جهاد» فراموش شده است و تلاش می‌شود این عناوین درباره قضیه فلسطین حذف شوند.

الحوثی خاطرنشان کرد: دشمن صهیونیستی، تحولات سوریه را یک فرصت واقعی برای پایان دادن به توافق موسوم به «توقف درگیری» می‌داند و نه تنها از آن بهره‌برداری می‌کند بلکه برای ایجاد فرصت‌های فراوان دیگر تلاش می‌کند.

رهبر جنبش انصارالله یمن تاکید کرد: دشمن به مناطق اطراف فلسطین چشم طمع دوخته است و این موضوع، در برنامه‌های فرهنگ‌سازی رسانه‌ای این رژیم، طرح‌های سیاسی و توطئه‌های مشترکش با آمریکا وجود دارد.

عبدالملک الحوثی تصریح کرد: تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه از دو طریق انجام می‌گیرد: پیشروی نیروهای این رژیم در عمق خاک سوریه تا مرحله نزدیک شدن به حومه دمشق و نابودی توانایی نظامی این کشور.

وی تصریح کرد رژیم اسرائیل با یورش به سوریه همه قوانین بین المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد را نادیده گرفت. رژیم اسرائیل هر زمانی که فرصتی برایش فراهم شود برای اشغال کشور‌ها و برای خلق فرصت‌ها و فراهم کردن شرایط مناسب و خوب برای اجرای برنامه‌ها ونقشه هایش تلاش می‌کند.

/114

سیدرضی عمادی