شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد روز پنج شنبه قطعنامه ضدایرانی درباره آنچه وضعیت حقوق بشر در ایران خوانده شده، به تصویب رساند.
این قطعنامه با 25 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 15 رأی ممتنع به تصویب رسید.
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو نشستی را با هدف محکوم کردن وضعیت حقوق بشری ایران در حمایت از اغتشاشات اخیر برگزار کرد که بهرغم آنکه بسیاری کشورهای غربی در استانداردهایی دوگانه، از سیاستهای حقوق بشری ایران انتقاد کردند، اما برخی کشورها این شورا را به پیشبرد "معیارهای دوگانه" متهم کردند.
آنالنا بائربوک وزیر خارجه آلمان در سخنرانی خود در این نشست، در همنوایی با کشورهای غربی نسبت به وضیعت حقوق بشر در ایران ابراز نگرانی کرد.
به گزارش خبرگزاری ایران پرس، حسین امیرعبداللهیان در صفحه توییتر خود در این ارتباط نوشت: رژیم برلین، به عنوان تامینکننده اصلی سلاح شیمیایی صدام علیه مردم ایران و دیگر فرصت طلبان، سالهاست با تحریمهای ناعادلانه و غیرانسانی خود، نقض گسترده حقوق بشر را انجام دادهاند.
امیرعبداللهیان افزود: اکنون آنها ریاکارانه از سازوکارهای "حقوق بشر" سوءاستفاده می کنند تا بیشتر از قبل اقدامات ضدحقوق بشری را علیه مردم ما انجام دهند و همه اینها به نام "همبستگی" دروغین با ایرانیان.
در همین حال؛ فروزنده ودیعتی نماینده ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در واکنش به قطعنامه ضد ایرانی و سخنان سخیف وزیر امور خارجه آلمان گفت: توصیه می کنم که توجه خود را به هزاران معترض مسالمتآمیز در خیابانهای آلمان معطوف کنید.
ودیعتی گفت: همان زنان و دختران ایرانی که این روزها برای شما مهمتر از مردم خودتان شدهاند، همچنان شاهد درد و رنج عزیزان خود هستند که قربانی سلاحهای شیمیایی شما و تحریمهای یکجانبه و تروریسم بوده اند.
ودیعتی تاکید کرد: به دلیل سابقه وحشتناک حقوق بشر، از زمان جنگ جهانی دوم، آلمان صلاحیت صحبت در مورد حقوق زنان و دختران ایرانی را ندارد.125