به گزارش ایران پرس، در این دو انفجار که سه شنبه شب رخ داد 71 نفر نیز زخمی شدند.
منابع محلی اعلام کردند انفجار نخست در مقابل مسجد «بیعه الرضوان» همزمان با خروج نمازگزاران از این مسجد روی داده است. انفجار دو نیز کمتر از 15 دقیقه پس از انفجار نخست در مقابل اداره گذرنامه بنغازی رخ داد.
پایگاه خبری «بوابه افریقیا الاخباریه» نیز نوشت: «احمد الفیتوری» فرمانده بازرسی ارتش ملی لیبی جزء کشته شدگان این حملات تروریستی است.
شهر بنغازی دومین شهر بزرگ لیبی، تحت کنترل ارتش ملی لیبی به فرماندهی ژنرال«خلیفه حفتر» است.
ارتش ملی لیبی 25 دسامبر 2017 موفق شد شهر بنغازی را به طور کامل از اشغال عناصر مسلح آزاد کند.
لیبی از زمان انقلاب 2011 مردم این کشور که به سرنگونی حکومت معمر قذافی دیکتاتور معدوم لیبی منجر شد، با مداخله امریکا و برخی کشورهای اروپایی و منطقه درگیر خشونت و بی ثباتی سیاسی شده است.
از دو سال پیش لیبی بر اثر اختلافات میان احزاب و گروهها، دارای دو پارلمان؛ (پارلمان طبرق در شرق و پارلمان طرابلس، پایتخت لیبی) و دو ارتش است.
پارلمان طبرق مورد حمایت ارتش ملی لیبی به فرماندهی حفتر بوده و دولت وفاق ملی فائز سراج که مورد حمایت غرب و آمریکا است، در شهر طرابلس مستقر است.
گروه تروریستی داعش نیز از این وضعیت برای نفوذ به این کشور نفت خیز بهره برداری کرده است.117
حمله به ساختمان دولتی در شهر بنغازی لیبی
انفجار در شهر بنغازی لیبی
حضور هزار زن داعشی در لیبی