محمد رحمانیان، کارگردان نمایش «بیست نمایش کوتاه درباره سلفی» گفت: از هنرجویان کلاس های تئاتر برای این نمایش استفاده شده تا تجربه فعالیت اجرایی را نیز به دست آورند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رحمانیان روز سه شنبه در نشست خبری «بیست نمایش کوتاه درباره سلفی» با بیان اینکه هنرجویان کلاس های آموزشی طی یک سال گذشته بازیگران این نمایش هستند، تصریح کرد: در تلاش بودیم تا این افراد در کنار آموزش های کلاسی با شرایط اجرا نیز آشنا شوند.

وی با اشاره به 25 بازیگر این نمایش افزود: بازیگر در نمایش «بیست نمایش کوتاه درباره سلفی» حضور پررنگ و کاملی دارد و محور اصلی قرار گرفته و مسائل اضافی را حذف کردیم.

رحمانیان خاطرنشان کرد: نمایش درباره پدیده سلفی است که به صورت فراگیر در جامعه به وجود آمده و در روانشناسی، جامعه شناسی، هنر و زیبایی شناسی برای خود جایگاهی را به دست آورده است.

وی با بیان اینکه در پژوهش های تاریخی نخستین سلفی توسط پسر فتحعلی شاه قاجار در ایران گرفته شده، گفت: از سال 2002 با یک توییت استرالیایی، این اختراع بشری نام سلفی به خود گرفت.

کارگردان فیلم سینمایی «نیمکت» افزود: این پدیده مربوط به قرن 21 و ورود به جامعه نیمه سنتی مذهبی است و لحظات تلخ و شیرینی را رقم می زند.

رحمانیان درمورد کارگاهی بودن این نمایش نیز خاطر نشان کرد: این سومین نمایشی است که با هنرجویان کارگاه های آموزشی برای اجرا آماده کرده ام اما نخستین کاری که مجوز اجرا دارد، محسوب می شود.

وی با بیان اینکه نمایش در 75 دقیقه اجرا می شود، خاطر نشان کرد: در این اثر بیست نمایش کوتاه از 50 ثانیه تا شش دقیقه را به صحنه می بریم.به گفته رحمانیان، موضوع اصلی نمایش کلمه ساده سلفی است که پیچیدگی های بسیاری را در بر دارد.

«بیست نمایش کوتاه درباره سلفی» از 21 تا 30 دی ماه در دو نوبت 30: 18 و 30: 20 در سالن تئاتر آفتاب اجرا می شود.