به گزارش ایرانپرس، پکن بر شرکت بایتدنس، که مالک تیکتاک است، نفوذ دارد.
قانون ایالات متحده برای ممنوعیت این برنامه محبوب اشتراکگذاری ویدیو قرار است از روز یکشنبه اجرایی شود، مگر اینکه بایتدنس تجارت خود در آمریکا را بفروشد.
تیکتاک این ممنوعیت قریبالوقوع را با درخواست تجدید نظر به دیوان عالی ایالات متحده به چالش میکشد و استدلال میکند که این قانون حق آزادی بیان را نقض میکند و خلاف قانون اساسی است.
بلومبرگ روز دوشنبه به نقل از منابع آگاه گزارش داد در حالی که چین به شدت تمایل دارد تیکتاک تحت مالکیت بایتدنس باقی بماند، مقامات آن کشور در حال بررسی این گزینه هستند که اگر شرکت نتواند در برابر قانون ممنوعیت مقاومت کند آن را به ایلان ماسک بفروشند.
در این گزارش آمده است که مقامات در حال انجام مذاکرات اولیه هستند. در یکی از سناریوهای ممکن، پلتفرم رسانه اجتماعی ایکس متعلق به ایلان ماسک (که قبلاً با نام توییتر شناخته میشد) کنترل تیکتاک آمریکا را به دست میآورد و کسبوکارها را با هم مدیریت میکند.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب ایالات متحده، از دیوان عالی خواسته است تا اجرای این قانون را به تعویق بیندازد تا دولت آینده او بتواند از طریق مذاکره راه حلی برای این موضوع پیدا کند.
بلومبرگ نیوز همچنین گزارش داد که توافق با ماسک، که از نزدیکان ترامپ است، «برای دولت چین جذابیت دارد»، به ویژه زمانی که پکن در حال بررسی نحوه همکاری با دولت آمریکا در دوران ترامپ است.
303