بهزاد قاسمی کارشناس امنیت سایبری و بنیانگذار گروه علمی پژوهشی آورکلاک است که از سال 1388 فعالیت حرفه‌ای خود را در دنیای امنیت سایبری آغاز کرده است. قاسمی برخلاف تصور عموم افراد دنیای امنیت سایبری (هک) را فضایی به شدت مناسب جهت رفع ایرادات سایبری می‌داند. او معتقد است تعریف صحیح هکر طبق گفته‌ی اریک ریموند، که به سازنده بودن اشاره دارد، باعث شده تا دنیای تکنولوژی پیشرفت داشته باشد اما متاسفانه طبق تعریف و نمایش های رسانه‌ها،طی دهه اخیر واژه هکر به عنوان تخریب‌گر به مخاطبان القا شده، که در حقیقت چن

 

 

Figure 1کنفرانس عمق بلاک‌چین سال 2021

 

 

بهزاد قاسمی که در مدت فعالیت خود، علاوه بر طراحی و توسعه ابزارهای امنیت سایبری، آموزش در دانشگاه را در کارنامه خود دارد متعقد است، برای داشتن متخصصین امنیت سایبری باید فراتر از آموزش‌های آکادمیک قدم برداشت و متخصصان این حوزه را در میحط‌های مختلف آزمایشگاهی بیشتر با متدولوژی‌های امنیت سایبری آشنا کرد.

 

 

هنر امنیت سایبری

قاسمی امنیت سایبری را نیز هنر می‌نامد، هنری که با تلفیق هوش فنی و خلاقیت ذهنی درآمیخته شده و افراد را توامند میسازد تا بتوانند حملات و معضلات پیش بینی نشده دنیای امنیت سایبری را پیش کشیده و قبل از وقوع فجایای سایبری، در صدد رفع آن‌ها قدم بردارند. امنیت سایبری در لایه های مختلف اجتماعی اعم از: فردی، سازمانی و زیرساختی صرفا با استفاده از ابزارهای امنیتی همچون: ضد بدافزارها و دیوارهای آتش (فایروال) صرفا به وجود نمی‌آیند، بلکه باید فرهنگ امنیت سایبری را در هر جامعه نهادینه کرد.

هکر 14 ساله

 


آخرین نوشته بهزاد قاسمی با عنوان هکر 14ساله، کتابی از نشر آزاد است که به نحوه‌ی ورود به دنیای امنیت سایبری، فصل‌های آموزشی، اشتباهات فردی و جمعی در این زمینه می‌پردازد که در قالب بایوگرافی و توضیح فنی و آموزشی، در اواخر خرداد ماه توسط آورکلاک پابلیشر به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر خواهد شد.