فرستاده سازمان ملل متحد در امور خاورمیانه در دیدار با وزیر امور خارجه مصر بر لزوم دستیابی به راه حل عادلانه و فراگیر درباره فلسطین بر اساس قوانین بین المللی تاکید کرد.

به گزارش ایران پرس به نقل از ایرنا، «نیکلای ملادینوف» فرستاده سازمان ملل متحد در امور خاورمیانه در دیدار با «سامح شکری»، وزیر امور خارجه مصر در قاهره همچنین درباره اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی که آخرین آن تصویب قانون نژاد پرستانه «کشور یهود» در پارلمان این رژیم بود، هشدار داد. 

سامح شکری در این دیدار خاطر نشان کرد: مصر همواره حامی حقوق مشروع ملت فلسطین و در صدر آنها تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس بوده و هست.

پارلمان رژیم صهیونیستی 19 ژوئیه با وجود اعتراض های گسترده لایحه نژادپرستانه «کشور یهود» را تصویب کرد.

قانون نژاد پرستانه «کشور یهود»، فلسطین را سرزمین صهیونیست ها دانسته و فلسطینیان را از تمام حقوق شهروندی و انسانی محروم می کند.

در همین راستا ساکنان تل‌آویو، در اعتراض به تصویب قانون نژادپرستانه «کشور یهود» تظاهرات کردند.

صد‌ها نفر از ساکنان تل‌آویو شامگاه شنبه با حمل پلاکارد‌هایی که روی آنان نوشته بود «اینجا خانه همه ماست»، به تصویب این قانون در اعتراض کردند.

تظاهرکنندگان اسرائیلی اعلام کردند: این قانون علاوه بر «تبعیض‌آمیز» بودن، تفرقه‌افکنانه و غیرضروری نیز است. 

135/116

بیشتر بخوانید :

روحانی: سرزمین فلسطین به آغوش صاحبان این سرزمین باز خواهد گشت

تداوم سیاست صهیونیست‌ها در یهودی‌سازی سرزمین‌های اشغالی

 

القدس العربی: تصویب قانون «کشور یهود»، نقض آشکار قوانین بین المللی

 العربیه: ابراز شرمندگی حقوقدان اسرائیلی از تصویب قانون «کشور یهود»

 آل حبیب: تصویب قانون «کشور یهود» نشانه بارز آپارتاید است