«پیمان جبلی» معاون برون مرزی سازمان صداوسیمای در این مراسم، ضمن گرامیداشت مقام شهدای این معاونت گفت، ماموریت و رسالت معاونت برون مرزی سازمان صدا وسیما به فلسفه وجودی انقلاب اسلامی گره خورده است.
جبلی افزود، ارزش کار در معاونت برون مرزی سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی به اندازه رسالت جهانی انقلاب اسلامی است.
جبلی: انقلاب اسلامی ایران هیچگاه در مرزهای خود محدود نبوده است
نقش رسانه مستقل در رساندن اخبار و انتقال حقایق و تحلیل رویدادهای جهان از اهمیت زیادی برخوردار است.
آمریکا بویژه در سال های اخیر تلاش کرده است با استفاده از ابزار تحریم، رسانه برون مرزی را با چالش مواجه کند؛ اما نتوانسته است مانع از تاثیرگذاری این رسانه شود.
رسانه های غربی سالیانه ده ها میلیون دلار هزینه می کنند تا تحلیلی غیرواقعی از رویدادها را در ذهن مخاطبین ایجاد کنند.
به همین دلیل از این که رسانه ای در بعد ملی و در عرصه برون مرزی گفتمان و تصویری واقعی از تحولات در منطقه و جهان را به مخاطبان عرضه می کند، عصبانی هستند.
پیمان جبلی، معاون برون مرزی سازمان صداوسیما در این زمینه با اشاره به توطئه های دشمنان برای ضربه زدن به شبکه های برون مرزی سازمان صدا وسیما تصریح کرد، پخش کلیپ عملیات حزب الله در فیسبوک و پخش مصاحبهای از سردار سرلشکر «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باعث شد که دشمنان در فعالیت های شبکه های برون مرزی سازمان صداوسیما اختلال ایجاد کنند.
جبلی خاطرنشان کرد، شبکه های برون مرزی سازمان صدا و سیما با وجود اقدامات خرابکارانه دشمنان، با قدرت به فعالیت های خود ادامه می دهند.
رسانه های مستقلی چون ایران پرس، العالم، سحر، الکوثر، پرس تی وی و... در راستای انعکاس واقعیت هایی که دولت آمریکا و متحدانش علاقه ای به انتشار آن ندارند، گام برمی دارند و توانسته اند گفتمان خبری و تصویری را به بهترین نحو پوشش دهند.
اعتمادسازی جمعی و افزایش آگاهی نسبت به تحولات منطقه از طریق رسانه جمهوری اسلامی ایران
این روند موجب اعتمادسازی جمعی از طریق رسانه و افزایش آگاهی نسبت به تحولات منطقه شده است.
این در حالیست که دشمنان تلاش می کنند افکار عمومی را فریب دهند و با ابزار رسانه جریان های خبری و انتشار تصاویر رویداد های مهم جهان را در مسیر اهداف خود مدیریت کنند.
«رابرت مک ماهون» Robert McMahon کارشناس شورای روابط خارجی آمریکا با تاکید بر اهمیت استفاده از قدرت رسانه می گوید، از آنجا که اقدام نظامی ضد ایران بعید به نظر میرسد، گزینه قدرت نرم با استفاده از تشدید مراکز سخنپراکنی در اولویت است.
اقداماتی همچون قطع پخش برنامه های ایران از شبکه های ماهواره ای و اخلال در فعالیت شبکه های برون مرزی مصداق بارز سانسور و جلوگیری از انتشار حقایق و دیدگاههای مختلف در شبکه های اجتماعی جهانی و برخورد غیرمنطقی با رسانه مستقل است.
از نگاه آمریکا فعالیت هر رسانه ای که با آمریکا همراه نباشد و از این کشور و رژیم های صهیونیستی و عربستان انتقاد و جنایت های آنها را افشا کند، پروپاگاندا محسوب می شود.
واقعیت ها را اما نمی توان با فضاسازی و اخلال در روند جریان آزاد خبر از نگاه مخاطبان پنهان کرد و افکار عمومی را فریب داد؛ زیرا این مخاطبان هستند که با تکیه بر اصل حق انتخاب؛ رسانه اعتماد ساز را تشخیص می دهند.
آنگونه که سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم تجلیل از مجاهدتهای رسانهای معاونت برون مرزی سازمان صدا وسیمای ایران گفت: "دشمنان تلاش می کنند حقوق بشر، آزادی، جنگ و دفاع مشروع را به گونهای تعریف کنند تا جنایت صهیونیستها، دفاع مشروع و قربانی شدن کودکان یمنی و فلسطینی، جنگطلبی تعریف شود.
رسانه میتواند انعکاس پژواک صدای مظلومان باشد. این همان نبرد رسانهای است و رسانههای برونمرزی ایران می توانند با نشان دادن حقیقت، از رسانههای دشمن اعتبارزدایی کنند."
نویسنده: جمشید امین زاده
133/116
بیشتر بخوانید:
پخش زنده مراسم «تجلیل از مجاهدتهای رسانه ای خانواده معاونت برون مرزی صداوسیما» از «ایران پرس»
سرلشکر سلامی: جنگ جهانی نابرابر در میدان رسانه/ پیروزی «حقیقت» قطعی است
علی عسکری: ایران قدرت بزرگ و بلامنازع منطقه است