ایران پرس- اخبار ارسالی از فلسطین اشغالی بیانگر تشدید اعتراضات ضد صهیونیستی در مناطق محتلف اراضی فلسطین در روز جمعه است.

این روز از سوی فلسطینی ها «روز خشم» نامگذاری شده بود تا آنان مراتب اعتراض خود را به اقدامات سیطره جویانه اسرائیل در مسجد الاقصی بیش از پیش به گوش جهانیان برسانند.

«روز خشم» در اعتراض به اقدام اشغالگران صهیونیست در نصب گیت های الکترونیکی و دوربین های امنیتی در مسجد الاقصی، برگزار شد.

نظامیان اسرائیلی، در راستای سرکوب هرچه بیشتر فلسطینی ها سحرگاه روز جمعه موانع آهنی در ورودی «باب الاسباط» مسجد الاقصی نیز نصب کردند.

خبرها حاکی است، پلیس رژیم صهیونیستی با استقرار هزاران نیروی امنیتی در قدس اشغالی، مانع از ورود مردان کمتر از 50 سال به مسجد الاقصی شد و عملا" قدس را به پادگان نظامی تبدیل کرده است.

رژیم صهیونیستی از 14 ژوئیه 2017 و به دنبال درگیری شدید با فلسطینیان در مسجدالاقصی، اقدامات سرکوبگرایانه خود را افزایش داده است که از جمله این اقدامات، اعمال محدودیت ضد فلسطینی‌ها در ورود به این مسجد است.

«محمد مصطفی شاهین» تحلیل گر مصری در این باره می گوید:

"پس از اشغال سرزمین فلسطین توسط رژیم صهیونیستی، فلسطینیان با روش های مختلف تلاش کرده اند تا حقوق پایمال شده خود را بازپس گرفته و با حرف و عمل، اشغالگران را بیرون برانند."

اقدام تحریک آمیز رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی که اغلب شکل هتک حرمت به این مکان مقدس اسلامی داشته است واکنش فلسطینی ها و اعتراض افکارعمومی را در پی داشته است.

بی تردید در چند ماه گذشته و پس از حمایتهای فزاینده مقامات آمریکا از سلطه جویی های اسرائیل در مناطق فلسطینی بویژه بیت المقدس توسعه طلبی های اسرائیل در قدس ابعاد گسترده تری به خود گرفته است.

رژیم صهیونیستی با سیطره کامل بر بیت المقدس و چهره صهبونیستی دادن به آن درصدد تبدیل قدس به پایتختی این رژیم است.

از اینرو به موازات تحرکات رژیم صهیونیستی جهت قبولاندن خود به عنوان دولت یهودی به جامعه جهانی بر اقدامات این رژیم جهت سلطه بر مناطق فلسطینی بویژه بیت المقدس و چهره صهیونیستی دادن به این مناطق افزوده است.

بیت المقدس از جایگاه ویژه ای در سیاستهای سلطه جویانه رژیم صهیونیستی برخوردار بوده است.

رژیم بصورت خزنده و مرحله ای درصدد پیشبرد سیاستهایش در این منطقه و تحقق اهدافش مبنی بر تخریب و یا هویت صهیونیستی دادن به آن و یا تغییر کاربری مسجد الاقصی بوده است.

اما واکنش فلسطینی ها در برابر توسعه طلبی های رژیم صهیونیستی در قدس همواره نقطه عطفی در تاریخ مبارزات مردم فلسطینی بوده است و همواره قدس و مسجد الاقصی به عنوان بخشی از نماد هویتی انتفاضه مطرح بوده است.

آغاز انتفاضه مسجد الاقصی در سال 2000 میلادی و نیزانتفاضه قدس از اکتبر 2015 از محوریت قدس در مسیر مبارزات مردم فلسین در برابر صهیونیستها حکایت دارد.

این درحالی است که تشدید اعتراضات فلسطینی ها در هفته های اخیر نیز بیانگر شعله ورتر شدن انتفاضه قدس است و این موضوع به شدت مقامات رژیم صهیونیستی را نگران کرده است .

«محمد ابوطربوش» رئیس دایره اطلاع رسانی بنیاد بین المللی قدس ضمن اشاره به راه اندازی کمپین رسانه‌ای «قدس نبض انتفاضه» اعلام کرد: «مهمترین هدف این کمپین پررنگ‌تر کردن مساله قدس در گفتمان سیاسی و رسانه‌ای و تشویق ملت‌های عربی و اسلامی به حمایت معنوی و مادی از بیت المقدس است.»

خیزش مردم فلسطین علیه اسرائیل و برگزاری اعتراضات ضد صهیونیستی به مناسبتهای مختلف بیانگر آن است که قیام مردم فلسطین خاموش شدنی نیست بلکه هر روز ابعاد آن افزوده می شود وچنین وضعیتی تمامی معادلات رژیم صهیونیستی را برهم  زده و عملا" این رژیم را به رژیمی درمانده و سردرگم تبدیل کرده است.  116/110

بیشتر بخوانید:

اعتصاب سراسری در قدس در اعتراض به ادامه محاصره مسجد الاقصی

هشدار گروه‌های فلسطینی به رژیم صهیونیستی در واکنش به ابقای دروازه‌های الکترونیکی در مسجدالاقصی

همراهی مردم کشورهای اسلامی با فلسطینیان در تظاهرات «روز خشم»