گروهی از اقلیت مسلمان مقیم انگلیس از جمله تعدادی از مخالفان بحرینی در میدان ماربل آرش در مرکز لندن تجمع و حمایت خود را از شیخ عیسی قاسم ، روحانی برجسته بحرینی اعلام کردند.

به گزارش ایران پرس به نقل از العالم ؛ تظاهرکنندگان روز یکشنبه در شعارهای خود از نظام حاکم بحرین به علت لغو تابعیت بحرینی شیخ عیسی قاسم و زمینه چینی نظام برای اخراج وی از کشور انتقاد کردند.

یکی از زنان تظاهرات کننده در مصاحبه با خبرنگار شبکه العالم در انگلیس اعلام کرد : لغو تابعیت شیخ عیسی قاسم اقدامی غیرقانونی و لکه ننگی برای نظام حاکم بحرین است ، زیرا شیخ قاسم در این مدت پنج ساله هیچ فعالیت خشونت آمیز و غیرقانونی نکرده است.

عده ای از تظاهرکنندگان در سخنرانی های خود اعلام کردند که سازمان های حقوقی بین المللی به شدت با لغو تابعیت شیخ عیسی قاسم مخالفت و آن را محکوم کرده اند و نگران نقضِ بیش از پیش حق آزادی بیان و حق تجمع و اعتراض در بحرین هستند.

سعید الشهابی ، دبیرکل جنبش احرار بحرین در مصاحبه با خبرنگار العالم ، گفت : همه فعالان و مراکز حقوقی لغو تابعیت شیخ عیسی قاسم را محکوم کرده‎اند اما سازمان های حقوقی بین المللی قدرت اجرائی ندارند و نمی توانند کاری برای شیخ عیسی قاسم بکنند و تابعیت سلب شده اش را به وی بازگردانند.

شیخ عیسی قاسم شخصیتی مذهبی است که فقط متعلق به مردم بحرین نیست بلکه جایگاه ویژه ای در میان مسلمانان کشورهای مختلف دارد. یکی از تظاهرکنندگان ، گفت : شیخ عیسی قاسم شخصیتی مطرح در جهان اسلام است و در برابر نظام ستم ایستاده است و مردم بحرین نیز تا تحقق مطالبات و خواسته های خود ایستادگی خواهند کرد.

تظاهرکنندگان اعلام کردند که امتناع نظام حاکم بحرین از محاکمه و مجازات عاملان نقض حقوق بشر باعث گستاخی و افسارگسیختگی آنها شده است و دولت انگلیس نیز با قضیه بحرین برای تأمین منافع خود ، دوگانه ، برخورد می کند.

یکی از روحانیون حاضر در تظاهرات لندن ، گفت : مردم بریتانیا در همه پرسی ماندن یا خروج از اتحادیه اروپا و برای تعیین سرنوشت خود و کشورشان مشارکت کردند اما چرا نباید مردم بحرین از حق تعیین سرنوشت خود و کشورشان برخوردار باشند ؟!

عزة الزفتاوی خبرنگارشبکه العالم در انگلیس اعلام کرد : تظاهرکنندگان اعلام کردند که نظام حاکم بحرین با لغو تابعیت شیخ عیسی قاسم پای خود را از حد و مرزش فراتر گذاشته است و امنیت و ثبات این کشور فقط از طریق همزیستی مسالمت آمیز ، برابری ، عدالت اجتماعی و ایجاد اصلاحات سیاسی و اقتصادی برقرار می‎شود.