به گزارش ایران پرس به نقل از ایرنا ، صدها هزار نفر از مردم مناطق مختلف مغرب از جمله رباط پایتخت این کشور روز یکشنبه با برگزاری تظاهرات گسترده ضد آمریکایی حمایت خود را از فلسطین اعلام و اقدام «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا را در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی محکوم کردند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات پرچم فلسطین را با خود حمل کرده و شعارهایی مانند «قدس پایتخت فلسطین است» ،«قدس پایتخت همیشگی فلسطین است»،« فلسطین امانت است و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی خیانت است» و «مردم خواستار آزادسازی فلسطین هستند» سر دادند.
در همین حال وکلای مصری روز یکشنبه با برگزاری تظاهرات در قاهره پایتخت مصر شعار مرگ بر آمریکا سر دادندو حمایت خودشان را از قدس وملت فلسطین اعلام کردند.
دونالد ترامپ چهارشنبه هفته گذشته (ششم دسامبر) ضمن اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، با انتقال سفارت آمریکا به این شهر موافقت و دستور اجرایی آن را امضاء کرد. 131
احضار کاردار سفارت آمریکا در مغرب
درخواست الازهر مصر برای برپایی اجلاس بینالمللی قدس
گزارش : واکنش مصر به اقدام ترامپ درباره قدس