ایران پرس - مسلمانان شهر بارسلون اسپانیا برای دومین بار از روز پنجشنبه 17 اوت در مخالفت با اقدامات تروریستی تظاهرات کردند.

مسلمانان اسپانیا در این تظاهرات با سردادن شعارهایی، چون «مسلمانان را مقصر ندانیم» و «دین اسلام حامی تروریسم نیست»، «همه ما بارسلونی هستیم» اقدامات تروریستی را محکوم   کردند.

پنجشنبه 17 اوت خودروی وَن دهها توریست را در یکی از مناطق توریستی پر ازدحام بارسلون زیر گرفت.

در این حادثه 14 نفر جان خود را از دست دادند و بیش از 100 نفر نیز مجروح شدند. 

چهار روز پس از این حادثه، پلیس اسپانیا اعلام کرد، در عملیات تعقیب و گریز عامل حادثه تروریستی روز پنجشنبه بارسلون بنام «یونس ابویعقوب» به ضرب گلوله کشته شده است.

مقامات امنیتی اسپانیا از ابویعقوب بعنوان راننده ون سفید رنگی نام می بردند که در بلوار رامبلای بارسلون عابران را زیر گرفت.

مثل همه حوادث تروریستی چند سال گذشته در اروپا مسلمانان در معرض اتهام نشر افراط گرایی و تروریسم در اروپا معرفی می شوند.

پس از حوادث تروریستی بارسلون گزارشهایی از حمله به مساجد و مراکز اسلامی در اسپانیا منتشر شده است.

مسجدی در شهر «سویل» روز شنبه، 19 اوت هدف حمله نژادپرستان قرار گرفت که طی آن افراد ناشناس شعارهای ضد اسلامی خطاب به مسلمانان و اتباع کشورهای شمال آفریقا روی دیوارهای این مرکز درج کردند.

یکی از این نوشته‌ها حاوی تهدیدی مبنی بر بریدن سر مسلمان‌ها بود.

مسجد شهر «گرانادا» نیز توسط گروهی از نژادپرستان راستگرای افراطی هدف حمله و آتش‌سوزی قرار گرفت که باعث شد زنان و کودکان مسلمان که داخل مسجد بودند مجبور به فرار شوند.

نژادپرستان با بنری که روی آن نوشته شده بود، «هر کس از این مسجد حمایت مالی می‌کند، از تروریسم حمایت می‌کند»، به مسجد هجوم بردند. 

پایگاه خبری آمریکایی «ان بی سی نیوز» نوشت بسیاری از تحلیل گران نگران سخت تر شدن زندگی مسلمانان زیادی هستند که در این شهر زندگی می کنند.

«جاوید مُقال» روزنامه نگار اهل بارسلون با ابراز نگرانی درباره آثار سوء حملات تروریستی داعش در اسپانیا بر زندگی مسلمانان این کشور تاکید کرد، به بهانه این که فردی در منطقه کاتالونیا جنایتکار بوده است، نباید تمام مردم این منطقه و مسلمانان را جنایتکار دانست.

خبرگزاری فرانسه در گزارشی از نگرانی در میان جامعه مسلمانان با توجه به فضای اسلام ستیزی پس از بارسلون نوشت، وقت نماز نزدیک می‌شود اما «راجا میاه»، امام جماعت مسجد کوچکی در قلب بارسلون انتظار ندارد که جمعیت زیادی به مسجد بیایند.

میاه در حالیکه در یک اتاق کوچک مسجد نشسته و در اتاق کناری گروه کوچکی از کودکان در حال خواندن قرآن است، می‌گوید، مردم (مسلمان) خیلی ترسیده‌اند. 

میاه گفت، آن‌ها آنقدر می‌ترسند که از خانه بیرون نمی‌روند، عده کمی نیز برای نماز می‌آیند. 

این در حالی است که دولتها و نهادهای اطلاعاتی و امنیتی غربی به خوبی بر این واقعیت آگاه هستند که آموزه های اسلام هیچ نسبتی با تفکرات افراط گرایانه  تروریستهای تکفیری داعش ندارد.

تظاهرات مسلمانان بارسلون در ابراز همدردی با قربانیان حادثه تروریستی بارسلون برای تاکید بر ارتباط نداشتن آموزه های صلح طلبانه اسلام با تفکرات تروریستی داعش است. 116/111

بیشتر بخوانید:

نگرانی ها درباره بدرفتاری با مسلمان اسپانیا به بهانه حمله تروریستی بارسلون

دو روز پس از حملات بارسلون؛ یک خودرو در بازار سیدنی مردم را زیرگرفت+ ویدئو

بارسلون اسپانیا؛ خشونت پس از حملات تروریستی