معترضان روز شنبه (13 شهریور) با حضور در خیابانهای لندن و راهپیمایی به سمت میدان پارلمان، مخالفت خود را با برگزیت ابراز کردند.
تظاهرکنندگان در حالی که نوشته هایی در حمایت از اتحادیه اروپا و مخالفت با برگزیت همراه داشتند، علیه همه پرسی 23 ژوئن که بر مبنای آن خروج لندن از اتحادیه اروپا رقم می خورد، شعار سر دادند.
در همه پرسی 23 ژوئن، 52 درصد از رای دهندگان انگلیسی، بعد از 43 سال عضویت این کشور در این اتحادیه، به خروج آن رای مثبت دادند.
تظاهرکنندگان بر درخواست خود مبنی بر حمایت از حفظ روابط محکم اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی با اتحادیه اروپا تاکید کردند و از دولت خواستند توسل به بند 50 پیمان لیسبون را متوقف کند، گامی که برای آغاز خروج رسمی از اتحادیه اروپا ضرورت دارد.
انتظار نمی رود مذاکرات برای خروج از برگزیت تا سال آینده آغاز شود.
معترضان برگزیت با گروهی از مردم مواجه شدند که در تظاهراتی در میدان پارلمان لندن، حمایت خود را از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا ابراز می کردند. پلیس در تلاش برای جلوگیری از هرگونه تقابل احتمالی، به جدا کردن آنها از یکدیگر پرداخت.
شهرهای دیگر انگلیس از جمله بیرمنگام، آکسفورد و کمبریج نیز صحنه تظاهرات مشابه بود.
در ادینبرگ ، مرکز اسکاتلند، هم علیه برگزیت اجتماع و تظاهرات برگزار شد.
در پی همه پرسی برگزیت، نیکولا استرجن، وزیر اول اسکاتلند و رهبر «حزب ملی اسکاتلند» خواستار برگزاری همه پرسی دیگر درباره استقلال اسکاتلند شد و گفت، اجبار اسکاتلند به ترک اتحادیه اروپا با توجه به این که رای دهندگان اسکاتلندی به ماندن در آن رای داده اند، با منافع ملی اسکاتلند مغایرت دارد.
بر خلاف بریتانیا، 62 درصد از رای دهندگان در اسکاتلند به ماندن در اتحادیه اروپا رای دادند و تنها 38 درصد از برگزیت حمایت کردند.
استرجن روز جمعه اعلام کرد زمان آن فرا رسیده است که «گفت وگویی جدید» درباره استقلال آغاز شود.
وی افزود نظرسنجی های انجام شده بعد از همه پرسی برگزیت از افزایش حمایت از استقلال اسکاتلند حکایت داشته است.
اسکاتلند در ۲۷ شهریور ۱۳۹۳ برای استقلال اقدام به برگزاری همهپرسی کرد که بر اساس آن حدود 55 درصد خواستار ماندن به عنوان بخشی از پادشاهی متحد بودند در حالی که حدود 45 درصد نیز به استقلال رای دادند.