بیش از 10 هزار نفر در شهرهای میلان، تورین، رم، پالرمو، سیسیل و چند شهر دیگر ایتالیا با برگزاری تظاهرات به نژادپرستی در این کشور اعتراض کردند و درباره ظهور احساسات نئوفاشیستی هشدار دادند.

به گزارش ایران پرس، علاوه برمهاجران آفریقایی، ساکنان محلی در فلورانس ایتالیا به این راهپیمایی پیوستند و بیش از 10 هزار نفر تظاهرات مسالمت‌آمیز برگزار کردند.‌

در شهر پیاچنزا واقع در شمال ایتالیا برخی تظاهرکنندگان اقدام به پرتاب سنگ به سوی نیروهای پلیس کردند و با آنها درگیر شدند.

هفته گذشته یک دستفروش 54 ساله به نام «دینه»، شهروند ایتالیایی با ملیت سنگالی، که بیش از 20 سال در این کشور زندگی کرده بود در خیابان به قتل رسید. 

مهاجران آفریقایی بارها تظاهرات گسترده‌ای برای بررسی دقیق پرونده قتل این آفریقایی تبار برگزار کرده اند؛ زیرا ماهیت این قتل را نژادپرستانه می‌دانند.

تظاهرات مهاجران آفریقایی در ایتالیا

گرایش های نژادپرستی در اروپا به عنوان واقعیت انکار نشدنی درحال گسترش است

مهم‌ترین محور این جریان، مخالفت و مقابله با مهاجران به ویژه مهاجران مسلمان است؛ به گونه ای که اخیرا فعالان مدنی در اتریش به بستن شدن مساجد  این کشور اعتراض کردند.

تعدادی از نمایندگان سازمان های غیردولتی و جوامع مذهبی و همچنین نویسندگان و روزنامه نگاران اتریشی به تعطیلی هفت مسجد متعلق به جامعه ترک های مقیم اتریش و ابطال مجوز اقامت ائمه جماعت اتحادیه ترک-اسلامی برای همبستگی اجتماعی و فرهنگی در اتریش (ATİB) به بهانه تامین مالی از خارج از کشور، اعتراض کردند.

مسجدی در اتریش

«یاشار ارسوی» سخنگوی اتحادیه ترک - اسلامی که وابسته به سازمان امور دینی ترکیه است گفت، دولت اتریش اطلاعات کافی مرتبط با بستن شدن این مساجد در اختیار افکار عمومی قرار نداده است و بستن این مساجد نمی تواند نگرش درستی باشد. 

«ویلهلم لنگدالر» نویسنده و روزنامه نگار اتریشی نیز با محکوم کردن تصمیم اخیر دولت این کشور در بستن هفت مسجد اظهار داشت: "دولت در حال رهبری یک کمپین علیه مسلمانان است." 

لنگدالر با بیان این که نخست وزیر و معاون وی نیز در درون گفتمان نفرت علیه مسلمانان هستند، افزود: "آنان در حال لکه دار کردن دینی هستند که بخشی از جامعه اتریش است و یک کمپین ضد اسلامی راه انداخته اند. فشار سیاسی دولت روی رسانه هایی که علیه مسلمانان تبلیغ می کنند نیز کاملا آشکار است."

«سباستین کورتس» صدراعظم اتریش جمعه گذشته در وین اعلام کرد، این کشور هفت مسجد متعلق به مسلمانان ترکیه را به دلیل «نقض قوانین داخلی» تعطیل و حدود 60 تن از امامان جماعت این مساجد را اخراج می کند.

133/116

بیشتر بخوانید:

گزارش : تظاهرات سراسری ضد نژادپرستی در ایتالیا

تظاهرات ضد نژادپرستی و فاشیستی در ایتالیا/تحلیل

 

تظاهرات مهاجران آفریقایی در ایتالیا
مسجدی در اتریش