به گزارش بامداد جمعه ایران پرس؛ «نیکولاس مادورو» همچنین گفت: با درخواست مکزیک و اوروگوئه برای گفت وگو با مخالفان به منظور حل بحران سیاسی در ونزوئلا موافقت کرده است.
ناآرامیها در ونزوئلا در پی آن آغاز شد که روز چهار شنبه «خوان گوایدو» Juan Guaido رئیس برکنار شده کنگره ملی ونزوئلا به عنوان رهبر مخالفان دولت این کشور بی توجه به روند انتخابات و با حمایت رسمی مقامات واشنگتن، خود را رئیس جمهوری این کشور معرفی کرد.
تصمیم مادور به تعطیلی اماکن دیپلماتیک در آمریکا پس از آن اتخاذ شد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا «خوان گوایدو» رهبر مخالفان مادور را به عنوان رئیس جمهوری موقت به رسمیت شناخت.
مادور در واکنش به اقدام ترامپ به دیپلمات های آمریکایی 72 ساعت فرصت داد تا ونزوئلا را ترک کنند اما آمریکا گفته که قصد ندارد دیپلمات هایش را خارج کند.
آمریکا همچنین از کشورهای آمریکای لاتین خواست تا گوایدو را به جای مادورو به عنوان رئیس جمهوری ونزوئلا به رسمیت بشناسند. علاوه براین - واشنگتن خواستار بررسی تحولات ونزوئلا در شورای امنیت سازمان ملل شده است.
برخی کشورهای منطقه از جمله کانادا، برزیل، کلمبیا، پاراگوئه، شیلی و آرژانتین نیز از گوایدو اعلام حمایت کردند، ولی مکزیک، بولیوی، کوبا، ترکیه، چین و روسیه، دولت مادورو را قانونی دانستند.118
بیشتر بخوانید:
درخواست دبیرکل سازمان ملل برای گفت وگو میان طرفهای درگیر در ونزوئلا
مقاومت مردم ونزوئلا در برابر توطئه های آمریکا
انتقاد وزیر امور خارجه ترکیه از دخالت آمریکا در امور داخلی ونزوئلا