وزیران و اعضای کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی، معبدی را در محله «بطن الهوی» در شهرک سلوان واقع در جنوب مسجد الاقصی افتتاح کردند.

به گزارش ایران پرس به نقل از روز شنبه مرکزاطلاع رسانی فلسطین، مرکز داده‌های «وادی حلوه» اعلام کرد «اوری آرئیل» Avery Ariel وزیر کشاورزی رژیم صهیونیستی و اعضای کنست (پارلمان) و شمار زیادی از خاخام‌های یهودی در افتتاح این معبد حضور داشتند. 

رژیم صهیونیستی این معبد را در زمین یک خانواده فلسطینی به نام «ابوناب» که در سال 2015 مصادره کرده بود، احداث کرده است.

رژیم صهیونیستی با احداث معابد در مناطق مجاور مسجدالاقصی، درصدد یهودی سازی قدس و چهره‌ای صهیونیستی دادن به این مناطق است تا به تدریج زمینه را برای سیطره بر این مسجد و در نهایت تخریب آن فراهم سازد.

رژیم صهیونیستی طی ماه‌های گذشته، با افزایش حملات خود به مسجد الاقصی، محدودیت‌های دسترسی به این مکان مقدس را برای فلسطینیان تشدید کرده و به سرعت در حال تغییر بافت اسلامی- فلسطینی قدس است. 116/112

بیشتر بخوانید:

خالد مشعل: رژیم صهیونیستی به دنبال یهودی‌سازی مسجدالاقصی است

هزینه 15 میلیون دلاری اسرائیل برای یهودی‌سازی بیت المقدس

یهودی سازی و افزایش ساخت شهرک های صهیونیست نشین؛ نخستین نتایج سفر ترامپ به منطقه