به گزارش جمعه ایران پرس؛ سفیر کشورمان در لندن در پیامی توییتری نوشت: «با بحثهایی که با مقامات سازمان بین المللی دریانوردی IMO در لندن انجام شده است، آنها نیز تلاش خود را برای ترغیب کشورهای منطقه به تسریع در روند اطفای حریق نفتکش سانچی به کار گرفتهاند.»
شنبه گذشته(16 دی) یک فروند کشتی باری چینی- هنگکنگی در سواحل شرق چین به یک نفتکش ایرانی برخورد کرد. این حادثه سبب انفجار و آتش سوزی در نفتکش ایرانی شده است. 30 نفر از خدمه این کشتی ایرانی و دو نفر دیگر بنگلادشی هستند.
«ماندانا منصوریان» مسوول پیگیری موضوعات مرتبط با سازمان بینالمللی دریانوردی (آیمو) روز پنجشنبه در دیدار «کی تاک لیم» دبیرکل سازمان بینالمللی دریانوردی در لندن، ضمن قدردانی از وی به علت همدردی با دولت، خانواده خدمه نفتکش ایرانی سانچی، بر ضرورت ارائه کمکهای فنی آیمو و اقدامات موثر و هرچه سریعتر این سازمان برای اطفای حریق و جست وجو و نجات خدمه نفتکش سانحه دیده سانچی تاکید کرد.
درپی این دیدار مسوولان ارشد آیمو با مراجع دیپلماتیک کشورهای ساحلی چین ارتباط برقرار کردند و ارائه کمکهای بینالمللی برای مهار سریعتر آتش نفتکش ایرانی را خواستار شدند.
مرحله نهایی خاموش کردن آتش نفتکش ایرانی نزدیک شده است
«هادی حقشناس» معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ایران اعلام کرد: با افزایش تعداد کشتیهای عملیات اطفای حریق نفتکش «سانچی» مرحله نهایی خاموش کردن آتش نفتکش ایرانی نزدیک شده است.
حقشناس افزود: با خاموش شدن آتش و در صورت بروز نکردن انفجاری دیگر در نفتکش، عملیات نجات خدمه کشتی آغاز خواهد شد.
وی تصریح کرد: هنوز هیچ خبری درباره خدمه کشتی نداریم و به غیر از یک نفر که پیکرش در دریا کشف شده است از 31 نفر دیگر اطلاعی وجود ندارد.
اطفای حریق نفتکش ایرانی با کمک شش فروند کشتی آتشخوار
کاپیتان «علی رضا نوذری» فرمانده امداد و نجات ایران از اطفای حریق نفتکش ایرانی در سواحل شرقی چین با کمک شش فروند کشتی آتشخوار به صورت دو تیم سه تایی خبر داد.
کاپیتان نوذری گفت: با کنترل کامل بیشتر آتش و حرارت سنجی و مهیا شدن شرایط ایمنی، تیم عملیات امداد و نجات برای اطلاع از سرنوشت خدمه نفتکش حادثه دیده ایرانی، وارد کشتی خواهند شد.
فرمانده امداد و نجات ایران با بیان اینکه از روز گذشته (پنجشنبه) شرایط جوی و دریا، مناسب شده است، افزود: وضعیت آب و هوا، ارتفاع موج دریا تا هفت متر و وزش باد شدید و انفجار در کشتی در اثر محموله آن، از مهمترین موانع برای کار اطفای حریق است.
کاپیتان نوذری تصریح کرد: انفجارهای صورت گرفته و پرتاب گدازهها تا شعاع یک کیلومتر باعث میشود، بالگرد نتواند به کشتی نزدیک شود و کشتیهای آتشخوار نیز در زمان انفجار از نفتکش فاصله میگیرند.
وی با تاکید بر اهمیت نجات جان دریانوردان گفت: همه تلاشها، امکانات و نیروهای زبده از سراسر جهان برای کمک و نجات خدمه نفتکش ایرانی به کار گرفته شده است.
115/110
بیشتر بخوانید:
دستور روحانی برای رسیدگی به وضعیت کارکنان نفتکش ایرانی
گزارش: سرکنسول ایران در شانگهای چین از کشف اولین جسد در اطراف نفتکش ایرانی خبر داد