اختلافات میان ایلان ماسک و «پیتر ناوارو»، مشاوران دونالد ترامپ، بر سر تعرفه‌های جدیدی که دولت ترامپ برای ده‌ها کشور اعمال کرده، به شدت افزایش یافته است.

چرا مهم است:

اعمال تحریم بر واردات کالا از کشورهای مختلف به آمریکا ضمن اینکه با واکنش گسترده مقامات کشورها مواجه شده، زمینه بروز اختلاف در دولت ترامپ را نیز فراهم کرده است. 

زمینه خبر:

 «پیتر ناوارو» مشاور تجاری ترامپ، ایلان ماسک، بنیانگذار تسلا را «مونتاژ کننده خودرو» خواند، از تعرفه ها و او بشدت انتقاد کرد.

ایلان ماسک در شبکه اجتماعی ایکس که مالک آن است، نوشت: «ناوارو واقعاً یک احمق است.»

 

نکات کلیدی:

  • ایلان ماسک به شدت از تعرفه‌های جدید انتقاد کرده و آن‌ها را مضر برای بازارهای جهانی می‌داند.
  • سی ان ان به نقل از منابع آگاه اعلام کرد، ماسک در اظهارات عمومی و گفتگوهای خصوصی با ترامپ با تعرفه‌ها مخالفت کرده است.

نگاه عمیق‌تر:

 

تنش میان ایلان ماسک و مشاور تجاری ترامپ نشان‌دهنده چالش‌های پیچیده‌ای است که در پی سیاست‌های تجاری دولت ایالات متحده به وجود آمده است. در حالی که هدف این سیاست‌ها حمایت از تولید داخلی است، اما ممکن است به کاهش رقابت‌پذیری شرکت‌های آمریکایی در بازارهای جهانی منجر شود.

/114

سیدرضی عمادی