به گزارش ایران پرس به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، نیروهای جامعه مدنی کویت همچنین، نشست بحرین را قطعهای از یک پازل بزرگ شامل تعدادی از طرحهایی دانستند که تنها به تشدید شهرک سازی های صهیونیست نشین، آوارگی و اشغالگری های بیشتر میانجامد.
این گروهها همچنین بر حق ملت فلسطین در دفاع از خود و باز پس گیری سرزمینشان، تاکید کردند.
در میان شمار زیادی از تشکلهایی که این بیانیه را امضا کردهاند، نام گروههایی مانند، جنبش تحریم رژیم صهیونیستی، اتحادیه معلمان، انجمن وکلا و انجمن روزنامه نگاران کویت، اتحادیه جوانان برای قدس، اتحادیه ملی حمایت از کودکان دیده میشود.
در هفته های اخیر بسیاری از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی از جمله لبنان، عراق، چین و روسیه نشست بحرین را تحریم کرده اند.
همچنین این طرح با واکنش شدید فلسطینی ها رو بهرو شده و تنش و درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی را در فلسطین از جمله نوار غزه افزایش داده است.
نشست بحرین که نخستین مرحله اجرای معامله قرن خواهد بود، قرار است در روزهای 25 و 26 ژوئن در منامه برگزار شود و جذب سرمایهگذاری در اراضی فلسطین و اعطای وام های کم بهره به فلسطین از اهداف آن عنوان شده است.
"معامله قرن"، طرح جدیدی از سوی دولت آمریکا است که در پی از بین بردن حقوق مردم فلسطین است. این طرح با همکاری رژیم صهیونیستی و موافقت برخی کشورهای عربی تهیه شده است.
بر اساس طرح آمریکایی "معامله قرن"، قدس شریف به رژیم صهیونیستی واگذار میشود؛ آوارگان فلسطینی در دیگر کشورها، حق بازگشت نخواهند داشت و فلسطین تنها مالکیت اراضی باقی مانده کرانه باختری رود اردن و باریکه غزه را خواهد داشت.
در چارچوب طرح معامله قرن، "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا ششم دسامبر2017 شهر اشغالی قدس را به عنوان پایتخت رژیم جعلی اسرائیل معرفی کرد و از تصمیم خود برای انتقال سفارت آمریکا از تلآویو به قدس خبر داد. دولت آمریکا دوشنبه 14 می 2018 این تصمیم را عملی کرد.
قدس از سال 1967 در اشغال رژیم صهیونیستی است.
116/118
بیشتر بخوانید:
عریقات: سیاست آمریکا در کنفرانس بحرین شکست خواهد خورد
حماس: کنفرانس بحرین در خدمت اهداف رژیم صهیونیستی است
درخواست فتح برای اعتصاب فراگیر فلسطینیها همزمان با برگزاری نشست بحرین