صدها فلسطینی با تجمع در یکی از میدان‌های اصلی غزه، سی و یکمین سالگرد تأسیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را جشن گرفتند. 

به گزارش پارس‌تودی؛ در این مراسم که «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس و «یحی السنوار» رئیس دفتر سیاسی این جنبش در باریکه غزه هم حضور دارند، اعضای گردان‌های «عزالدین القسام» شاخه نظامی حماس رژه برگزار کردند.

گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس در مراسم سی و یکمین سالگرد تاسیس این جنبش، پهپادهای غنیمت گرفته شده از ارتش اسرائیل را به پرواز درآورد.

حماس در 14 دسامبر 1987 و همزمان با نخستین انتفاضه فلسطین معروف به «انتفاضه سنگ» تأسیس شد و مأموریت دفاع از ملت فلسطین و بازپس‌گیری حقوق سلب شده آن را با مقاومت در انواع مختلف آن به‌ویژه مقاومت مسلحانه بر عهده گرفت.

این جنبش فلسطینی و شاخه نظامی آن گردان‌های «عزالدین القسام» روز به روز بر توانایی‌های نظامی، امنیتی و اطلاعاتی خود افزوده و اکنون قادر به تحقق معادله بازدارندگی در برابر رژیم صهیونیستی  است.

بیشتر بخوانید: 

قدرت نمایی به‌سبک مقاومت فلسطین/ تحلیل

نمایش قدرت مقاومت فلسطین در غزه