ساوه- ایران‌پرس: دومین جشنواره تولید و صادرات انار ساوه با حضور سفیران ترکمنستان، قرقیزستان و بولیوی در تهران، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشورمان و شماری از بازرگانان و تولیدکنندگان انار در محوطه گردشگری مسجد جامع تاریخی ساوه درحال برگزاری است.

به گزارش ایران‌پرس، جشنواره زیبای انار ساوه با نمایشگاه جانبی هم همراه است. حدود 80 غرفه نمایشگاهی در زمینه تولید و فرآورده‌های انار و دیگر تولیدهای روستایی برای بازدید مردم و گردشگران ایجاد شده است.

  • جشنواره گردشگری انار ساوه در قاب تصویر  

    از این تعداد غرفه، 15 غرفه به صنایع‌دستی با حضور 45 هنرمند ایرانی در نمایشگاه جانبی جشنواره گردشگری انار ساوه اختصاص داده شده است.
    حدود 10 نوع انار در شهرستان ساوه، قطب تولید انار ایران، برداشت می‌شود. ملس، یوسف‌خانی، تبریزی، محمدعلی خانی، سیاه، شیرین تابستانه و پائیزه از جمله انواع مهم تولید انار مرغوب در ساوه است.
    حدود 10 هزار هکتار باغ انواع انار در شهرستان ساوه وجود دارد که علاوه بر تامین نیاز بازار ایران به برخی کشورها هم صادر می‌شود. حدود 25 درصد یعنی 40 هزار تُن انار تولیدی ساوه قابلیت صادرات دارد.
    همچنین گواهینامه ثبت رویداد جشنواره تولید و صادرات انار ساوه در فهرست رویدادهای گردشگری ایران با حضور «عزت‌الله ضرغامی»، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به ثبت رسید.
    دومین جشنواره تولید و صادرات انار ساوه به‌مدت پنج روز، ششم تا 10 نوامبر 2023 در محوطه گردشگری مسجد جامع تاریخی ساوه دایر است.
    این جشنواره زیبا در همراهی با هنر و موسیقی اصیل‌ایرانی، فرصت خوبی برای بازدید مردم و گردشگران است تا علاوه بر چشیدن طعم شیرین انار مرغوب ساوه، با ظرفیت‌های گردشگری و صنایع‌دستی ایران هم آشنا شوند.  
    112

بیشتر بخوانید:

جشنواره ملی انار در شهر ساوه

تصاویری از جشنواره ملی انار در شهر یاقوت‌های سرخ

ایران سومین کشور تولید کننده انار در دنیا