محمود قماطی، نایب رئیس شورای سیاسی حزب الله لبنان، اعلام کرد که این جنبش به مقاومت ادامه خواهد داد و جنگ جدید رژیم صهیونیستی با لبنان را دور از انتظار نمی‌داند.

چرا مهم است:

این اظهارات نشان‌دهنده افزایش تنش‌ها در منطقه و احتمال بروز درگیری‌های جدید میان حزب الله و رژیم صهیونیستی است. این وضعیت می‌تواند به بی‌ثباتی بیشتر در لبنان و غرب آسیا منجر شود.

او چه می‌گوید:

قماطی در گفت‌وگو با شبکه النجباء به حمایت‌های آمریکا از تجاوزات رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت که این کشور تلاش می‌کند روابط لبنان با رژیم صهیونیستی را عادی‌سازی کند. قماطی همچنین به وضعیت نوار غزه اشاره کرد و گفت که رژیم صهیونیستی به دنبال خالی کردن غزه از ساکنان اصلی آن است. او از آمادگی حزب الله برای همکاری با دیگر احزاب و طرف‌ها در مقابله با استکبار جهانی خبر داد.

نکات مهم:

  • قماطی تأکید کرد که مقاومت رکن اصلی دفاع از لبنان است و باید خاک لبنان و اسرای لبنانی آزاد شوند.
  • او به تلاش‌های آمریکا برای عادی‌سازی روابط لبنان با رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و گفت که این مسئله مورد قبول مقاومت و حکومت نیست.
  • نایب رئیس حزب الله به احتمال بروز جنگ جدید با لبنان اشاره کرد و گفت که اشغالگران به دنبال تضعیف لبنان از طریق خلع سلاح حزب الله هستند.

نگاه عمیق‌تر:

اظهارات قماطی نشان‌دهنده عزم حزب الله برای ادامه مقاومت در برابر تهدیدات خارجی است. 125

keyvanpajooh