فعالان سیاسی مغربی از سرگیری روابط رسمی دولت مغرب با سوریه را خواستار شدند.

به گزارش ایران پرس، «عبدالرحمن الشکرانی» فعال سیاسی مغربی و رئیس جمعیت «رسالیون تقدمیون» گفت: هدف از جنگ ضد مردم و دولت سوریه این بود که این کشور مطیع و فرمانبردار قدرت‌های خارجی شود، اما این طرح با شکست مواجه شد.

الشکرانی افزود، بازگشت کشورهای عربی به سوریه حتمی است و آنها بزودی در این راه از هم پیشی می گیرند.

به گفته این فعال مغربی، دولت مغرب نیز باید اشتباهات سیاسی‌اش را تصحیح کند، چراکه محورمقاومت در سوریه موفقیت خود را درمقابله با صهیونیست‌ها ثابت کرده است.

«محمد محمدی» یکی دیگر از فعالان مغربی، نیز گفت: پیروزی ملت و دولت سوریه بر تروریسم، طرح ایجاد هرج ومرج و آشوب که آمریکا و برخی کشورهای عربی بر آن سرمایه گذاری کرده بودند را با شکست مواجه کرد.

فعالان مغربی بویژه پس از عقب نشینی آمریکا از سوریه، خواستار برقراری روابط با دمشق هستند.

ارتش سوریه با کمک‌های مستشاری ایران وحمایت روسیه توانست پرونده گروه تروریستی داعش را در این کشور ببندد و دراین شرایط بیشتر کشورهایی که تا الان خواهان سرنگونی دولت قانونی سوریه بودند خواستار برقراری روابط با آن شده اند.

بحران در سوریه از سال 2011 با تهاجم گسترده گروه‎های تروریستی مورد حمایت عربستان، آمریکا و متحدانشان برای تغییر معادلات منطقه به نفع رژیم صهیونیستی آغاز شد.

141/118

بیشتر بخوانید:

اعتراض تونسی‌ها به‌سفر «محمد بن سلمان»

خشم مغربی‌ها از تلاش دولت رباط برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی