چرا مهم است:
این همایش به عنوان یک رویداد کلیدی در زمینه هوش مصنوعی و علوم شناختی، به بررسی نقش این فناوری در شکلگیری نظم نوین جهانی و تمدن آینده میپردازد و میتواند به تقویت جایگاه ایران در این حوزه کمک کند.
زمینه خبر:
سردار «محمدرضا حسنی آهنگر» رئیس دانشگاه جامع امام حسین(ع)، در روز دوشنبه از برگزاری نخستین همایش بین المللی «هوش مصنوعی و تمدن آینده» با مشارکت دانشگاهها و دستگاههای اجرایی داخلی و بینالمللی در 10 بهمن خبر داد.
سردار حسنی آهنگر افزود: این همایش به صورت حضوری و مجازی و با حضور مقامات ارشد از جمله فرمانده کل سپاه و معاون علمی ریاست جمهوری برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت: هدف از برگزاری این همایش، جبههسازی علمی و فناوری حول موضوع هوش مصنوعی و بررسی چالشها و فرصتهای آن در آینده است.
حسنی آهنگر اعلام کرد که تا کنون ۴۸۷ مقاله به همایش ارسال شده و ۱۴۳ مقاله پذیرفته شده است. همچنین، ۱۲ نشست تخصصی با دانشگاههای داخلی و خارجی برگزار شده که ۱۰ هزار نفر از نخبگان در آنها شرکت کردهاند.
رئیس دانشگاه جامع امام حسین(ع) به اهمیت همگرایی بین هوش مصنوعی و علوم شناختی اشاره کرد و تأکید کرد که برای رسیدن به جایگاه برتر در این حوزه، شناخت دقیق از رقبای جهانی و تدوین برنامههای راهبردی ضروری است.
همچنین، وی به تلاشهای سپاه در حوزه علم و فناوری و دستاوردهای آن در زمینه هوش مصنوعی اشاره کرد و از برنامهریزی برای توسعه زیرساختها و سرمایه انسانی در این حوزه خبر داد.
نگاه عمیق تر:
همگرایی بین هوش مصنوعی و علوم شناختی میتواند دانش جدیدی را در پیشران حوزههای علوم شناختی شکل دهد.
117
سیما مشتاقان