به گزارش ایران پرس، موسسه ملی اقتصاد و جامعه بریتانیا همچنین پیشبینی کرد، رونق اقتصادی بریتانیا ظرف 10 سال آینده در قیاس با ادامه حضور این کشور در اتحادیه اروپا 3.5 درصد کاهش خواهد یافت.
"ژان کلود یونکر" رئیس کمیسیون اروپا و "بوریس جانسون" نخست وزیر بریتانیا، 17 اکتبر از توافق بروکسل و لندن بر سر نحوه خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا "برگزیت" خبر دادند.
جانسون پس از این توافق تصمیم داشت تا 31 اکتبر کشورش را از اتحادیه اروپا خارج کند اما با سد مجلس عوام روبرو شد.
نخست وزیر بریتانیا پس از شکست مقابل مجلس عوام با عقب نشینی از مواضع پیشین خود، در نامهای بدون امضاء خطاب به "دونالد توسک"، رئیس شورای اروپا خواستار تمدید مهلت اجرای برگزیت شد.
"دونالد توسک" روز دوشنبه اعلام کرد، اتحادیه اروپا با درخواست بریتانیا برای تمدید مهلت جدایی این کشور از این اتحادیه تا تاریخ 31 ژانویه 2020 موافقت کرده است.
پس از آن نخستوزیر بریتانیا در نامهای به رئیس شورای اروپا اعلام کرد، وی نیز علیرغم میلش با تمدید مهلت برگزیت بهمدت سهماه موافقت کرده است.
پارلمان بریتانیا (مجلس عوام) تاکنون تمامی طرح های جانسون برای خروج این کشور از اتحادیه اروپا را رد کرده است.
مردم بریتانیا (انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی)، 23 ژوئن 2016 با شرکت در یک همه پرسی به خروج این کشور از اتحایه اروپا رای دادند.
این در حالی است که نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می دهد بیش از نیمی از مردم بریتانیا ترجیح میدهند کشورشان در اتحادیه اروپا باقی بماند.
ناتوانی در فرآیند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا تاکنون به سرنگونی دو دولت "دیوید کامرون" و "ترزا می" منجر شده است.117
بیشتر بخوانید:
قمار دیگر بر سر برگزیت؛ تصویب انتخابات زودهنگام در بریتانیا/ تحلیل
ادامه چالش بریتانیا بر سر برگزیت/ تحلیل
ادامه جدال بر سر برگزیت/ تحلیل