ایران پرس- شاید تا به حال حرف های زیادی در باره حمایت های امریکا از گروه های تررویستی و حتی نقش امریکا در ایجاد القاعده و بهره برداری از گروه های تروریستی برای اهداف مداخله جویانه شنیده باشیم، اما؛ موضوع پرداخت و دریافت رشوه؛ حکایت تازه ای در میانه بحث های پر رونق پیرامون تروریسم و مبارزه با تروریسم از نوع امریکایی است.

حمایت امریکا از گروهک تروریستی منافقین حکایتی طولانی است. حکایتی که همچنان حرف برای گفتن فراوان دارد.

تازه ترین نقل ها دراین زمینه، گزارش آسوشیتدپرس ازدریافت رشوه برخی سناتورهای امریکا از سران منافقین است تا برای انها سخنرانی و تبلیغ و لابی گری کنند.

آسوشیتدپرس در گزارشی نوشت، یک مقام کابینه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و دست کم یکی از مشاوران وی با دریافت پول، برای گروهک تروریستی منافقین سخنرانی کرده اند.

اشاره صریح این خبرگزاری به «الین چائو»، است  که اخیراً به عنوان وزیر حمل و نقل ترامپ تایید شد .وی  در سال 2015 به ازای یک سخنرانی پنج دقیقه ای برای شاخه سیاسی  گروهک منافقین 50 هزار دلار دریافت کرده است.

«الین چائو» وزیر حمل و نقل ترامپ برای سخنرانی پنج دقیقه ای برای شاخه سیاسی  گروهک منافقین 50 هزار دلار دریافت کرد

 

همچنین  گفته شده، رودی جولیانی شهردار سابق نیویورک نیز مبلغ نامشخصی به ازای سخنرانی برای این گروه دریافت کرده است.

 البته برخی منابع پیش ازاین نوشته بودند؛ نرخ معمول برای یک سخنرانی 100 دقیقه ای در چنین جلساتی بین 20 تا 400 هزار دلار است.

این رسوایی تا آنجا پیش رفت که  اوباما رییس جمهوری پیشین امریکا برای توقف این روند به وزارت خزانه داری دستور داده بود  تا بررسی کند که آیا دریافت پول از سوی سیاستمداران امریکایی در ازای ایراد چنین سخنرانیهایی، رابطه مالی با یک گروه تروریستی تلقی نمی گردد!؟

تبدیل شدن یک گروهک تروریستی به یک متحد برای ایالات متحده امریکا

سرگذشت منافقین در واقع روایت تبدیل شدن یک گروهک تروریستی به یک متحد برای ایالات متحده امریکا و برخی کشورهای اروپایی  است.

اعضای منافقین بعد از شروع اقدامات براندازانه و ترور بسیاری از مردم و مسوولان ایران ابتدا به پاریس گریختند و سپس به عراق رفتند.

در وقایع سال های 1991 و 1992 صدام از عناصر منافقین برای سرکوب کردها استفاده کرد و عملیات نسل کشی  کردهای عراق را طراحی کرد که  چند هزار زن و کودک   قتل عام شدند.

زمانی که صدام با حمله امریکا ساقط شد ؛ گروهک منافقین  همچنان زیر چتر حمایت امریکا ماند و مدتی در اردوگاه لیبرتی و سپس  با لابی امریکا و انگلیس  و با وعده هایی راهی آلبانی شدند تا در این کشور اروپای شرقی آزادانه فعالیت کنند. حتی امریکا، انگلیس و فرانسه که از حامیان اصلی منافقین هستند حاضر به پذیرش رسمی آنها در خاک خود نشدند؛ چون مدعی مبارزه با تروریسم هستند.

 در حالیکه برخی  فعالان سیاسی  و حزبی در امریکا  بر این باورند که چنانچه کاخ سفید  بخواهد در مسیر تقابل  با ایران حرکت کند، منافقین می توانند نقش مهمی در این مسیر ایفا کنند. «ریموند تانتر» عضو سابق شورای امنیت ملی امریکا  و از حامیان منافقین که  کتابی از تحرکات  این گروه برای خروج نام خود از لیست حامیان ترور تهیه کرده؛ می گوید  که آنها  گزینه ای  بهتر از تحریم و جنگ  برای کمک به پیشبرد برنامه ایالات متحده  علیه  ایران هستند. 

این رویکردها و اقدامات  نشان‌ دهنده زاویه نگاه  طیفی از سیاستمداران  آمریکا به منافقین است. از نگاه آنها ؛ اینکه منافقین  بیش از ۱۲ هزار نفر از مردم ایران را ترور کرده، اهمیتی ندارد واینکه  آنها  مسبب کشتار چندین هزار نفر از مردم عراق و کردها هستند، مهم نیست و حتی اینکه چرا وزارت خارجه امریکا نام منافقین را که در مقطعی در لیست گروه ها ی تروریستی قرار داده بود، ازاین  لیست پاک کرد، نیز مسئله ای است که نباید در باره آن سخن گفته شود.

آنچه برای  امریکا اهمیت دارد؛ رسیدن به هدف به هر وسیله ای است، حتی اگر یک تشکیلات تروریستی باشد. 113/111

بیشتر بخوانید:

حمایت مالی منافقین از دولت جدید امریکا فاش شد

حامی منافقین، وزیر حمل و نقل آمریکا شد

بعیدی نژاد: منافقین درتحریک جهانیان علیه ایران نقش دارند

«الین چائو» وزیر حمل و نقل ترامپ برای سخنرانی پنج دقیقه ای برای شاخه سیاسی  گروهک منافقین 50 هزار دلار دریافت کرد