به گزارش ایران پرس به نقل از ایرنا، تظاهر کنندگان روز شنبه با تجمع در مقابل ساختمان وزارت بهداشت و میدان پارلمان انگلیس در لندن سیاست های ریاضتی، خصوص سازی و بهداشتی دولت محافظه کار«ترزا می» را محکوم کردند و این مسئله را عامل این بحران دانستند.
تظاهرکنندگان در شعارهای خود کاهش بودجه سیستم بهداشت عمومی، بسته شدن شماری از مراکز درمانی و بیمارستانهای عمومی در انگلیس به دلیل مشکلات مالی را محکوم و خواستار کم شدن هزینه های نظامی شدند.
تظاهرکنندگان شعارهایی علیه می و کابینه وی سر دادند و همچنین پلاکاردهایی حمل می کردند.
تظاهر کنندگان همچنین خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بر پایه مخالفت با سیاستهای مهاجرتی را مورد انتقاد قراردادند.
تظاهرکنندگان معتقدند که ترزا می به بهانه کسری بودجه، میلیاردها پوند از اعتبارات خدمات بهداشت ملی ( ان اچ اس) کشور را کم کند.
در این تظاهرات که از سوی گروه مدنی «اجتماع مردم» برنامه ریزی و از سوی تشکلات مدنی از جمله اتحادیه های بزرگ کارگری مورد حمایت قرار گرفته بود، جزواتی میان مردم پخش شد که در آنها بر اهمیت حمایت حداکثری مردم علیه سیاستهای ریاضتی ترزا می تاکید شده بود.
صلیب سرخ بریتانیا اخیرا به دنبال مرگ اخیر تعدادی بیمار در این کشور به دلیل عدم رسیدگی به آنها در بیمارستانها و یا به دلیل تاخیر زیاد در اعزام نیروهای اورژانس، هشدار داد که خدمات بهداشت ملی انگلیس (ان اچ اس) با بحران انسانی مواجه شده است.
صلیب سرخ بریتانیا گفته است که این بحران انسانی به دلیل کمبود نیروی انسانی پزشکی و کمبود تختهای بیمارستانی همزمان با افزایش شمار بیماران در این کشور خصوصاً در فصل زمستان، ایجاد شده است.
براساس گزارشهای منتشر شده، در اولین هفته سال 2017 میلادی، از هر 10 بیمارستان انگلیس؛ 4 بیمارستان به دلیل افزایش شمار بیماران و کمبود امکانات برای رسیدگی به آنها، اعلام هشدار داده بودند.خدمات بهداشت ملی انگلیس ( ان اچ اس ) برای اولین بار در سال 1948 و پس از پایان جنگ جهانی دوم به منظور ارائه خدمت درمانی به آسیب دیدگان و مجروحین جنگی راه اندازی شد و در حال حاضر با داشتن یک میلیون و 600 هزار کارمند، به صورت رایگان به مردم انگلستان خدمات بهداشتی ارائه می کند.
این نهاد بهداشتی هم اکنون، 64 میلیون و یک صد هزار نفر در کل بریتانیا ( انگلیس، ولز، اسکاتلند و ایرلندشمالی) تحت پوشش قرار داده است که 53 میلیون و 900 هزار نفرشان در انگلیس هستند.
به گفته منابع انگلیسی، از هر سه نفر شاغل در ان اچ اس، یک نفرشان در طی پنج سال آینده درصدد بازنشستگی است. بدین ترتیب این نهاد بهداشتی علاوه بر مشکلات مالی با بحران کمبود نیروی انسانی نیز مواجه هست که این مساله در صورت خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و محدود شدن به کارگیری نیروهای پزشکی از خارج انگلیس خصوصا از اروپا تشدید خواهد شد.
براساس گزارش های منتشر شده، در حال حاضر بیش از 90 هزار تن از پرستارانی که در مراکز درمانی عمومی انگلیس مشغول فعالیت هستند، در خارج از این کشور آموزش دیده اند.
کمبود شدید نیروی انسانی سبب شده است که بیماران برای درمان بیماری شان بایستی در انتظار نوبتی طولانی بمانند که این مساله به نارضایی شدید در انگلیس دامن زده است.113/112
بیشتربخوانید:
تظاهرات ضد دولتی در انگلیس
برگزاری بزرگترین تظاهرات ضد دولتی در انگلیس