زمینه خبر:
مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود در فضای مجازی نوشت: ضمن ابراز تاسف عمیق و همدردی با حادثه دیدگان در استان هرمزگان، دستور بررسی وضعیت و علل حادثه را صادر کردم.
آنها چه می گویند:
مکیزاده، معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان درخصوص این حادثه گفت: انفجار در بخشی از اسکله بندر شهید رجایی رخداده و در حال اطفای حریق هستیم.
پلیسراه نیز در همین خصوص از مردم درخواست کرد که مسیرهای منتهی به محل حادثه را تخلیه کنند تا عبور و مرور خودروهای امدادی بهراحتی انجام شود.
سلحشور، رئیس جمعیت هلال احمر استان هرمزگان نیز در این باره گفت: ۴ تیم واکنش سریع و ارزیاب به محل حادثه اعزام شدهاند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز اعلام کرده است که انفجار در یک کانتینر بوده است.
ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حادثه انفجار در بندر شهید رجایی استان هرمزگان از بررسی این حادثه در کمیسیون متبوعش خبر داد.
نکات کلیدی:
- این حادثه تاکنون ۴ کشته و بیش از ۵۰۰ مجروح برجای گذاشته است
- شبکه ملی خونرسانی، نیاز مجروحان حادثه بندر شهید رجایی را تامین میکند
- دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی به مصدومان انفجار بندر شهید رجایی
- از انتشار اخبار نادرست درباره انفجار بندر شهیدرجایی پرهیز شود
- دستور دادستان کل کشور برای پیگیری ویژه حادثه انفجار در بندر شهید رجایی
- پالایشگاه ستاره خلیجفارس در شرایط ایمن قرار دارد
samira akbari