رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی گفت: ریشه گفت وگو و مبارزه با تندروی و افراط گرایی، در قرآن کریم و متون دینی اسلام است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین «ابوالحسن نواب» رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی شنبه‌شب در کنفرانس بین المللی گفت وگوهای فرهنگی ایران و جهان عرب در قم افزود، مسلمانان برای گفت وگوهای علمی نیازمند وام گرفتن از مدل غربی نیستند.

ابوالحسن نواب تصریح کرد، وقتی دین اسلام، پیروان سایر ادیان الهی و حتی غیرمسلمانان را دعوت به گفت وگو می‌کنند، به طور قطعی، پیروان دین اسلام در این زمینه اولویت دارند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی همچنین گفت، جهان اسلام باید به هویت اسلامی خود بازگردد تا مشکلات برطرف شود.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی خاطرنشان کرد، روشنفکران ایران و جهان عرب نقش ویژه‌ای دربازگرداندن امت اسلام، خانواده اسلامی و پیروان امت رسول خدا (ص) به اصالت‌های اسلامی و قرآنی دارند.

گفت وگوهای فرهنگی ایران و جهان عرب در قم

کنفرانس بین المللی گفت وگوهای فرهنگی ایران و جهان عرب، با حضور 17 شخصیت از کشورهای مختلف عربی در عرصه اعتدال و عقلانیت شنبه‌شب در قم آغاز به کار کرد.

«عباس خامه‌یار» معاون بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، شنبه شب در این کنفرانس گفت، فضای وحدت و همگرایی در بین نخبگان جهان اسلام وجود دارد و باید به سمت تقویت وحدت در کشورهای اسلامی حرکت کرد.

این کنفرانس روز یکشنبه با برگزاری چهار نشست تخصصی ادامه پیدا می‌کند و مراسم اختتامیه آن عصر امروز برگزار خواهد شد.116/110

بیشتر بخوانید:

گشایش نخستین اجلاس گفت وگوی ایران و جهان عرب+ ویدئو

تاثیر مشترکات فراوان تاریخی و اعتقادی در گسترش روابط ایران با جهان عرب + ویدئو