پنج چهره سیاسی آفریقایی برای تصاحب کرسی ریاست کمیسیون اتحادیه آفریقا با یکدیگر رقابت می کنند.

به گزارش ایران پرس به نقل از رادیو بین المللی فرانسه، پنج چهره برجسته آفریقایی برای تصاحب کرسی ریاست کمیسیون آفریقا با یکدیگر رقابت می کنند. سران کشورهای عضو در اجلاس سران آدیس آبابا که در پایان ماه جاری برگزار خواهد شد، یکی از این پنج نامزد را به عنوان رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا انتخاب خواهند کرد. تمامی نامزدها از حمایت کشورهای منطقه خود برخوردارند.

امینه محمد جبریل  , Amina Mohamed55 ساله یکی از این نامزدهاست. وی یک حقوقدان و وزیر امور خارجه نیجر است.

پیلونومی وینسون موآتوآ Pelonomi Venson Moitoi وزیر امور خارجه بوتسوانا است. وی متولد سال 1951 و تحصیل کرده آمریکاست. موآتوآ وزیر حمل و نقل، ارتباطات، وزیر کار، علوم و آموزش نیز بوده است. وی نیز همانند رقبای خود قصد دارد طرح تبدیل آفریقا به قاره ای در صلح، قدرتمند، شکوفا و متحد که چهار سال پیش در اتحادیه افریقا تصویب شده است را محقق کند.

آگاپیتو امبا موکوی  Agapito Mba Mokuy 51 ساله اهل گینه استوایی است. وی وزیر امور خارجه است. موکوی به 5 زبان مسلط است و به عنوان مدیر در یونسکو فعال بوده است.

عبدولای باتیلی Abdoulaye Bathily 69 ساله سیاستمدار سنگالی است و 15 کشور به وی قول حمایت داده اند. باتیلی متولد سال 1947، فرستاده ویژه دبیر کل سازمان ملل در منطقه آفریقای مرکزی است.

موسی فاکی محمد 56 ساله  از سال 2008 وزیر امور خارجه چاد است. وی از سال 2003 تا 2005 نخست وزیر چاد بوده و سمت های مهم دیگری نیز دردولت این کشور بر عهده داشته است.130/111

بیشتر بخوانید:

مبارزه برای تصاحب کرسی ریاست کمیسیون اتحادیه آفریقا