به گزارش خبرگزاری ایران پرس ، آیتالله محمدحسن اختری رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین در آخرین روز از همایش بین المللی قدس قبله اول که شامگاه امروز در حرم مطهر امام راحل برگزار شد ، افزود ، برگزاری این قبیل نشست ها برای این است که تاکید کنیم ، یکی از مسائل اصلی جهان اسلام فلسطین است.
این مسئول اظهار داشت ، لبیک گویان به ندای حق طلبانه امام راحل عمل خواهیم کرد و همچنان استوار خواستار احقاق حقوق از دست رفته مسلمانان و مردم فلسطین هستیم.
آیت الله اختری تاکید کرد ، یکی از بزرگترین جنایاتی که استکبار جهانی انجام می دهد ، جابجایی مفاهیم مظلوم و ظالم است.
در این همایش ابراهیم الدیلمی سفیر یمن در تهران و ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در سخنانی بر حمایت از ملت مظلوم فلسطین و نابودی رژیم اشغالگر قدس تاکید کردند.
حجت الاسلام باقری دبیر همایش همایش بین المللی قدس قبله اول نیز درباره این همایش در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری ایران پرس گفت ، هدف اصلی برگزاری همایش قدس قبله اول ، این بود که می خواهیم صدای مظلومیت قدس باشیم.
وی یادآور شد ، همایش قدس قبله اول برای چهارمین سال در چهار بخش بانوان و قدس ، رسانه و قدس ، شهدا و قدس و امام راحل و قدس برگزار شد.
حجت الاسلام باقری یادآور شد ، علت انتخاب برگزاری همایش در حرم مطهر امام راحل این بود که به جهانیان یادآور شویم روز جهانی قدس یادگار امام خمینی (ره) است.
گفتنی است، در این همایش میهمانانی از لبنان ؛ افغانستان ؛ غزه ، فلسطین و یمن حضور داشتند.
113
بیشتر بخوانید:
برگزاری همایش بین المللی قدس قبله اول در آستانه روزجهانی قدس