به گزارش ایران پرس، «جمعیت هلال احمر فلسطین» با صدور بیانیه ای اعلام کرد که در درگیری های دیروز (جمعه) نظامیان رژیم صهیونیستی با معترضان فلسطینی در کرانه غربی رود اردن دستکم 293 نفر زخمی شده اند.
این بیانیه افزود، چهار نفر از زخمی ها بر اثر شلیک گلوله جنگی، 63 نفر بر اثر شلیک گلوله پلاستیکی و 217 نفر خفگی بر اثر استنشاق گاز اشک آور و 9 نفر نیز بر اثر ضرب و شتم توسط پلیس رژیم صهیونیستی در کرانه غربی زخمی شده اند.
جمعیت هلال احمر فلسطین همچنین از مراجعه 90 نفر زخمی از مناطق مختلف مرزهای شرقی نوار غزه به بیمارستانهای این مناطق خبر داد که 49 نفر بر اثر شلیک گلوله و 32 نفر حالت خفگی و 9 نفر دیگر نیز بر اثر ضرب و شتم پلیس رژیم اشغالگر قدس زخمی شده اند.
شاهدان عینی نیز گفتند که نظامیان رژیم صهیونیستی در درگیری با فلسطینیها از گلوله های جنگی و پلاستیکی، گاز اشک آور و باتوم استفاده می کردند، در حالی که جوانان فلسطینی جز سنگ سلاحی برای دفاع از خود نداشتند.
شهرهای فلسطین در چهارمین هفته متوالی اعتراض ها به تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا درباره انتقال سفارت این کشور از «تل آویو» به قدس اشغالی شاهد تظاهرات و درگیری های گسترده با نظامیان رژیم صهیونیستی بود.
جان باختن دختر بچه فلسطینی به علت ممانعت صهیونیست ها از انتقالش به بیمارستان
دختربچه معلول فلسطینی به علت ممانعت نظامیان رژیم صهیونیستی از انتقال وی به بیمارستان جان خود را از دست داد.
دختر بچه اهل شهرک «عورتا» در جنوب شرق نابلس واقع در شمال کرانه باختری رود اردن دچار نوعی حالت تنگی نفس و بیهوشی شد؛ اما صهیونیست ها مانع از انتقال وی به بیمارستان شدند.
مرکز حقوق بشر المیزان فلسطین پیشتر اعلام کرد، ندادن مجوزعبور به بیماران فلسطینی از جمله کودکان باعث جان باختن تعداد زیادی از این بیماران در سال 2017 شده است.
حدود 27 هزار کودک فلسطینی از سال 2000 تاکنون قربانی سیاست ها و حملات رژیم صهیونیستی شدهاند.
افزایش جنایات رژیم صهیونیستی ضد کودکان بیمار فلسطینی
کمپین اروپایی لغو محاصره غزه پیش از این در بیانیه ای اعلام کرد، ممانعت اسرائیل از انتقال نوزادان بیمار به بیمارستان های خارج باریکه غزه یک جنایت بزرگ به شمار می رود.
«مازن کحیل» رییس کمپین اروپایی لغو محاصره غزه در این بیانیه تاکید کرد، رفتار وحشیانه رژیم اشغالگر قدس با دو میلیون فلسطینی ساکن در باریکه غزه با ابتدایی ترین مبانی حقوق بشر در تضاد است.
در این بیانیه آمده است، مقامات رژیم صهیونیستی به علت نقض قوانین بین المللی باید محاکمه و مجازات شوند. مازن کحیل در این بیانیه از مجامع جهانی، سازمان بهداشت جهانی، سازمان ملل و تشکیلات خودگردان فلسطین خواست برای ایجاد یک گذرگاه امن برای انتقال بیماران غزه به مراکز درمانی اقدام کنند.
«اشرف قدرت» سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در باریکه غزه نیز گفته است، سه تا چهار هزار بیمار غزه ای؛ از جمله کودکان بیمار با مرگ دست و پنجه نرم می کنند و اگر اقدامی برای اعزام آنها به خارج انجام نگیرد، بیشترآنها جانشان را از دست خواهند داد.
ممانعت رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین از خروج بیماران از غزه برای درمان، باعث جان باختن پنج فلسطینی از جمله سه نوزاد در سه روز گذشته و مرگ 11 نفر از آغاز سال 2017 تاکنون شده است.
رژیم صهیونیستی از سال 2006 پس از پیروزی حماس در انتخابات پارلمانی فلسطین، باریکه غزه را تحت محاصره خود درآورده است و از ورود سوخت، دارو و مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری میکند.
133/116
بیشتر بخوانید:
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به باریکه غزه/ شرق غزه هدف حملات توپخانه ای صهیونیست ها
شهادت دختر هشت ساله فلسطینی در نابلس / تشدید بازداشت کودکان فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی
گزارش: ادامه حملات صهیونیست ها به کودکان فلسطینی در رام الله