به گزارش نشریه آمریکایی پولیتیکو، دولت «دونالد ترامپ» خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد را بررسی می کند.
از دیدگاه آمریکا شورای حقوق بشر سازمان ملل به اتخاذ سیاست های مغرضانه علیه اسرائیل متهم است و دولت های خشونت طلب در آن حضور دارند.
به گفته یک مقام سابق وزارت خارجه آمریکا، انتقادها از اسرائیل توسط این شورا احتمالا بخشی از گفت و گوها خواهد بود و پرسش هایی نیز درباره اعضای آن و درمجموع، مفید بودن شورا مطرح خواهد شد. تیلرسون وزیر خارجه آمریکا اخیرا از عملکرد شورای حقوق بشر سازمان ملل به ویژه در باره نقض حقوق بشر، انتقاد کرد.
سکوت دولتمردان آمریکا نشان می دهد دولت آمریکا در حال حاضر اراده جدی برای خروج از شورای حقوق بشر ندارد. به نظر می رسد هدف از طرح خروج آمریکا از شورای حقوق بشر، فشار براعضای این شورا درباره تصمیمات آن علیه رژیم جعلی اسرائیل و نیز آمریکا به عنوان یکی از ناقضان بزرگ حقوق بشر در جهان است.
آمریکا قصد دارد از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شود
جنایات اسرائیل به حدی شدت یافته است که شورای حقوق بشر که در موارد زیادی ، برخورد دوگانه با نقض حقوق بشر در جهان دارد نتوانسته چشم برجنایات رژیم صهیونیستی ببندد.
شورای حقوق بشر سازمان ملل، اخیرا صدور حکم خفیف علیه سرباز اسرائیلی را که یک غیرنظامی مجروح فلسطینی را کشته بود ، محکوم کرد و این موضوع خشم رژیم اسرائیل را برانگیخت . نظامی اسرائیلی بنام الور آزاریا، به اتهام شلیک به سر عبدالفتاح الشریف، جوان فلسطینی، فقط به 18 ماه حبس محکوم شد.
راوینا شمداسانی، سخنگوی شورای حقوق بشر سازمان ملل ، گفت این شورا عمیقاً از حکم خفیفی که دادگاه نظامی تلآویو درباره سرباز اسرائیلی صادر کرد، نگران است.
آمریکا و رژیم جعلی اسرائیل پیوندهای ویژه ای دارند ودولت آمریکا بزرگترین حامی اسرائیل در جنایتهای متعدد و گسترده علیه مردم فلسطین و لبنان است. در مواردی حتی دولتهای اروپایی متحد اسرائیل نتوانسته اند جناتیات رژیم صهیونیستی را نادیده بگیرند و در شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه این رژیم رای داده اند.
دولت آمریکا تمام قطعنامه ها علیه رژیم صهیونیستی را وتو کرده است. پیش از این طرح خروج امریکا از شورای حقوق بشر در کنگره امریکا مطرح شده ولی این طرحها به مرحله تصویب و اجرا نرسیده است. ولی احتمال خروج آمریکا از شورای حقوق بشر با حکم دونالد ترامپ دور از انتظار نیست.
او در مدت کوتاهی که از اقامتش در کاخ سفید می گذرد نشان داده است هنجارهای بین المللی و حقوق بشر برایش هیچ اهمیتی ندارد. اگر دولتهای سابق آمریکا تلاش می کردند سیاستهای مداخله جویانه و سلطه طلبانه خود را تحت پوشش نهادهای بین المللی و شعارهای انسان دوستانه پیش ببرند. دونالد ترامپ پرده از چهره ماهیت واقعی نظام آمریکا کنار زده است و دفاع ازدموکراسی و حقوق بشر هیچ اهمیتی برای او ندارد.
113/112
بیشتربخوانید:
دیدبان حقوق بشر: دوران ترامپ، دوران بی ثباتی حقوق بشر است
دیده بان حقوق بشر: ترامپ، تهدیدی جدی برای حقوق بشر است
روز جهانی حقوق بشر/ تاکید ایران بر ضرورت توقف استفاده ابزاری از موضوع حقوق بشر