ایران‌پرس: پس از حدود پنجاه روز جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم بدون هیچ دستاوردی به آتش‌بس موقت با مقاومت فلسطین تَن داد. 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با میانجیگری قطر و مصر به توافق آتش‌بس موقت چهار روزه در غزه با رژیم صهیونیستی دست یافت. 
براساس این توافق، 50 اسیر صهیونیست زن و کودک زیر 19 سال آزاد شدند و در مقابل نیز 150 زن و کودک زیر 19 سال فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به خانه‌های خود برگشتند.  
علاوه بر این، ورود صدها کامیون کمک‌های بشردوستانه، امدادرسانی، پزشکی و سوخت به همه مناطق باریکه‌غزه، یکی دیگر از بندهای توافق آتش‌بس موقت است. 
نکته مهم توافق آتش‌بس، توقف تحرکات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در همه مناطق باریکه‌غزه است اما مقاومت فلسطین دست بر روی ماشه دارد تا به هرگونه ماجراجویی این رژیم پاسخ قاطع دهد. 
این توافق پس از ضربه‌کاری «طوفان‌الاقصی» به رژیم صهیونیستی و تَن دادن این رژیم به شروط جنبش حماس حاصل شده است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره نتیجه عملیات «طوفان‌الاقصی» تاکید کردند: 
"رژیم صهیونیستی در طوفان‌الاقصی ضربه فنی شد؛ یعنی حماس به‌عنوان یک گروه مبارز و نه دولت و کشور با امکانات زیاد، توانست دولت غاصب صهیونیست را با آن همه امکانات ضربه فنی کند."  
عملیات «طوفان‌الاقصی» صدمات جبران‌ناپذیری در عرصه نظامی و حیثیتی به رژیم اسرائیل وارد که کودک‌کشی این رژیم در غزه هم نتوانست فضا را تغییر دهد و برعکس موج «اسرائیل‌ستیزی» را در جهان به راه انداخت. 
حدود پنجاه روز ملت‌های آزاده و حامیان فلسطین در کشورهای مختلف اروپایی، آمریکایی، آسیایی و آفریقایی ضد رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها آمدند و جنایت‌های این رژیم را در غزه محکوم کردند.     
«یوسف سلمان»، رئیس جامعه فلسطینی‌های مقیم رم در جریان تجمع ضدصهیونیستی مردم ایتالیا در گفت وگو با خبرنگار ایران‌پرس ضمن محکویت جنایت‌های این رژیم در غزه گفت:
"اسرائیل یک اشغالگر و جنایت‌کار است."
رژیم جنایتکار اسرائیل علاوه بر شکست مقابل مقاومت فلسطین، در جنگ روایت‌ها و همراه کردن افکار عمومی جهان در کشورهای مختلف اروپایی و آمریکایی با خود نیز ناکام ماند. 
طنین‌انداز شدن صدای مظلومیت مردم غزه در سراسر جهان، ضربه دومی بود که پس از ضربه «طوفان‌الاقصی» به موجودیت متزلزل و شکننده رژیم صهیونیستی وارد کرد.   
«نیل فرگوسن» مورخ مشهور و استاد دانشگاه هاروارد درباره وضعیت اسرائیل پس از جنگ‌غزه گفت:
"گرایش‌های ضد اسرائیلی و همدردی نوجوانان و جوانان غربی در آمریکا و بریتانیا با فلسطین رو به افزایش است." 
موج بیداری وجدان بشری در جهان پس از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه، نشان‌دهنده آگاهی افکار عمومی جهان به‌ویژه نسل جوان از واقعیت تحولات سرزمین فلسطین است و ثابت کرد، فلسطین حذف شدنی نیست.

112